Η ΚΑΤΑΡΑ

Η ΚΑΤΑΡΑ


Συγγραφέας
Νεκταρία Μαρκάκη


Η Άρια δεν πιστεύει στη μαγεία, όμως τα πάντα αλλάζουν όταν βρίσκει στην τσέπη ένα παράξενο βιβλίο, που στο εξώφυλλό του έχει χαραγμένο το ίδιο σημάδι που έχει στο χέρι της.

Το βιβλίο δεν το διαλέγεις αλλά σε διαλέγει, της είχε πει η παράξενη γυναίκα που της το έδειξε πριν λίγη ώρα, και τα λόγια αυτά είναι ικανά να ξυπνήσουν την περιέργειά της, και να την κάνουν να το ανοίξει για να δει το περιεχόμενό του. Όμως, όταν το κάνει, η Άρια μεταφέρεται μέσα στο βιβλίο, σε έναν κόσμο αφιλόξενο και τρομακτικό, όπου γνωρίζει τον Φίνλεϊ ΜακΛάουντ, έναν Σκωτσέζο που είναι παγιδευμένος εκεί μαζί με τον πιστό του λύκο, τον Κόλιν.

Για να σωθεί, πρέπει να συνεργαστεί μαζί τους ώστε να λυθεί η κατάρα που τους κρατάει εκεί πάνω από 500 χρόνια. Η δυσπιστία της Άρια τη βάζει σε μπελάδες, ώσπου αναγνωρίζει πως η κατάρα είναι αληθινή και πως η αόρατη αλυσίδα που τη δένει με τον Φίνλεϊ είναι πιο δυνατή από όσο φαντάζεται.

Τώρα, οι δυο τους, πρέπει να παλέψουν για τη σωτηρία τους, την ελπίδα, τη λύση της κατάρας και την αγάπη που ταξιδεύει στον χρόνο. Μια περιπέτεια προς τον Βορρά ξεκινά που θα αλλάξει τη ζωή τους όσο δεν φαντάζονται.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στους Φούρνους. Η αγάπη της για τη λογοτεχνία ξεκίνησε στα εφηβικά της χρόνια όταν δοκίμασε να αποτυπώσει τις σκέψεις της σε χαρτί. Η πρώτη της απόπειρα ανάρτησης της δουλειάς της έγινε το 2013 στην πλατφόρμα συγγραφέων wattpad όπου ανέβαζε τα έργα της στα αγγλικά. Το 2014 ανάρτησε το πρώτο κείμενο της στα ελληνικά κι ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε το πρώτο έντυπο βιβλίο της με τίτλο “Χωρίς χάρτη” το οποίο πλέον κυκλοφορεί μόνο στην Amazon. Το 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο έργο της με τίτλο “Για να μην ξεχνάς“ (εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ). Το 2018 ξεκίνησε η συνεργασία της με τις εκδόσεις Maradel Books με την επανέκδοση του βιβλίου “Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο” και ακολούθησε το “Εκεί που ανήκω”. Από τις εκδόσεις Γράφημα κυκλοφορούν  τα βιβλία της “Του έρωτα & του πολέμου”, “CUBA LIBRE” και “Η ΚΑΤΑΡΑ”.

Eπικοινωνία με τη συγγραφέα:
facebook: https://www.facebook.com/NektariaMarkakiWriter/


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΑΦΗΜΑ

Κατηγορία:
ISBN: 978-618-5271-39-8


Σχολιάστε εδώ