Θ. Μαύρος στο “Π”: Μου αρέσει ο Πόνσε, θα βοηθήσει

Θ. Μαύρος στο “Π”: Μου αρέσει ο Πόνσε, θα βοηθήσει

Του
ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ
Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ


Τον θυμάμαι τον Πόνσε. Ψηλό παιδί, δυνατός, με αίσθηση του γκολ. Θα βοηθήσει την ΑΕΚ, η οποία, απ’ ό,τι διάβαζα, έψαχνε έναν άλλο τύπο επιθετικού σε σχέση με τον Λιβάι Γκαρσία. Μου άρεσε ο τρόπος που έβγαινε μπροστά και η κίνησή του με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Κλασικό σέντερ φορ ο Πόνσε, βάζει τα πόδια του στη φωτιά, πηδάει γερά για κεφαλιά και, κυρίως, ξέρει τι και πώς να το κάνει για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα δυναμώνει κι άλλο με την απόκτησή του, χωρίς συζήτηση.

Με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα είναι εύκολη η σειρά και γι’ αυτό μεθαύριο, στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ πρέπει να βάλει το πρώτο λιθαράκι για την πρόκριση. Με τον κόσμο στο πλευρό της θα έχει επιπλέον ώθηση, ενώ οι κινήσεις που έγιναν, η παραμονή των Πινέδα – Γκαρσία και η προσθήκη των  Πιζάρο και Πόνσε, θεωρώ πως ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο κορμός ήταν γερός και έτοιμος, δεν χρειάζονταν πολλές προσθήκες, ο προπονητής ήξερε τι ζήτησε και αυτό ακριβώς πήρε.

Θεωρώ ότι και αυτή η χρονιά θα είναι δική μας. Και μια πρόκριση επί της Ντιναμό, η οποία, επαναλαμβάνω, θέλει μεγάλη προσοχή, θα φτιάξει ακόμη περισσότερο τη διάθεση του κόσμου για τα καλύτερα που έρχονται!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ