Aegean Ακρόπολις: Το πρόγραμμα του τουρνουά – Sold out οι θέσεις courtside

Aegean Ακρόπολις: Το πρόγραμμα του τουρνουά – Sold out οι θέσεις courtside

Η επίσημη αγαπημένη συνεχίζει στο δικό της δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Επόμενο ραντεβού το πιο σταθερό εδώ και τριάντα χρόνια, το τουρνουά “Aegean Ακρόπολις”.

Οι courside θέσεις ήδη έχουν εξαντληθεί, αλλά συνεχίζεται κανονκά η διάθεση των εισιτηρίων για όσους θέλουν να σταθούν δίπλα στην Εθνική Ομάδα για μία ακόμη φορά.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

8/8 19.45 Ελλάδα-Σερβία

9/8 19.45 Σερβία-Ιταλία

10/8 19.45 Ιταλία-Ελλάδα

Η Εθνική Ανδρών νίκησε τη Σλοβενία και στον δεύτερο αγώνα προετοιμασίας, συνεχίζοντας την εξαγωγή συμπερασμάτων όσο μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη πρόκληση του Παγκόσμιου κύπελλο στη Μανίλα.

«Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα το παλεύουμε πάντα με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν έχει νόημα τέτοια εποχή και πριν από τόσο μεγάλη διοργάνωση να λέμε πάμε γι’ αυτό ή για το άλλο. Πάμε όμως να το ευχαριστηθούμε και να κάνουμε και όλους τους Ελληνες φιλάθλους να ο ευχαριστηθούν. Δεν θα δείτε ποτέ αυτή την ομάδα να τα παρατάει ή να φοβάται κάτι. Εχουμε μεγάλο κέφι, όρεξη και πείσμα. Θα βγουν αυτά στο παρκέ, υγεία να έχουμε όλοι και πιστεύω θα φτιάξουμε κάτι όμορφο» σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

ΑEGEAN Ακρόπολις: Ελλάδα, Σερβία, Ιταλία δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ


Σχολιάστε εδώ