ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ πήραν το εισιτήριο… Μπαίνουν στη “μάχη” ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ πήραν το εισιτήριο… Μπαίνουν στη “μάχη” ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου εξασφάλισαν τρεις προκρίσεις σε ισάριθμα ζευγάρια προκριματικών γύρων.

Ο Άρης πήρε τη νίκη με την Αραράτ Αρμένια χάρη στην κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 80ο λεπτό και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα μονομαχήσει με την Ντινάμο Κιέβου.

Το γκολ για την ομάδα του Τόλη Τερζή πέτυχε ο Φαμπιάνο στο 80ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ νωρίτερα στη ρεβάνς του Ισραήλ επικράτησαν με το εμφατικό 4-1, παρά το γεγονός ότι για 60 λεπτά έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Από εδώ και πέρα συγκεντρώνονται στην Χάιντουκ Σπλιτ, την οποία θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση.

Το 3Χ3 των ελληνικών ομάδων ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο οποίος προκρίθηκε σε βάρος της Ντνίπρο-1 μετά το 3-1 στον εκτός έδρας αγώνα και το 2-2 στο “Απόστολος Νικολαΐδης“. Κάπως έτσι, πλέον προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, με φόντο την είσοδο στα πλέι οφ.

Την επόμενη βδομάδα η Ελλάδα μπαίνουν στην αγωνιστική δράση οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” θα βρουν στο δρόμο τους τη βελγική Γκενκ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.


Σχολιάστε εδώ