Με Αουγκούστο και Ναρεϊ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ στο EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Με Αουγκούστο και Ναρεϊ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ στο EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον γ’ γύρο των προκριματικών του Conference League στο «Teddy Stadium» (20:30, Novasports2).

Πριν από λίγη ώρα o Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε την την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα πάρει τη θέση του Χάρη Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ του Γιάννη Κωνσταντέλια στην τριάδα πίσω από τον Τόμας.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Μιχαηλίδης και Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας, με τον Μπάμπα και τον Κεντζιόρα να καλύπτουν τις θέσεις των μπακ στα αριστερά και στα δεξιά αντίστοιχα. Ο Ντόουγκλας Αούγκουστο θα πάρει φανέλα βασικού και θα έχει δίπλα του στη μεσαία γραμμή τον Σβάμπ, ενώ στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ, με τον Τάισον να κινείται πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Σαμάτα, Φιλίπε Σοάρες, Ράφα Σοάρες, Τζίμας.


Σχολιάστε εδώ