«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός αγώνας με την Μπεϊτάρ – Η αποστολή

«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός αγώνας με την Μπεϊτάρ – Η αποστολή

«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός αγώνας με την Μπεϊτάρ στη ρεβάνς του 0-0 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Αουγκούστο, ο οποίος απουσίασε από τον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας, επιστρέφει και ο Βιεϊρίνια. Εκτός, όπως αναμενόταν ο Σάστρε, με τον Κεντζιόρα να αποτελεί τη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς στους 24 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ούτε ο Λύρατζης.

Η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Η ανωτερότητα του Δικεφάλου στην πρώτη αναμέτρηση δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα και το 0-0 άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς. ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ θα λύσουν τις διαφορές τους στην Ιερουσαλήμ την ερχόμενη Πέμπτη (03.08) και το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του, με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Φωτο: facebook/PAOKFOOTBALL

Σχολιάστε εδώ