Σλοβενία – Ελλάδα: Πού θα δείτε το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ανδρών εν όψει του MundoBasket 2023

Σλοβενία – Ελλάδα: Πού θα δείτε το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ανδρών εν όψει του MundoBasket 2023

Η Εθνική Ανδρών κοντράρεται με την Σλοβενία το βράδυ στη Λιουμπλιάνα, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του MundoBasket 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε για τη Λιουμπλιάνα δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος δεν έχει μπει ακόμη στις προπονήσεις, παραμένοντας αμφίβολος για το μεγάλο ραντεβού της Μανίλα

Επίσης ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιάννη και Αντετοκούνμπο και τον Μανώλη Χατζηδάκη.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που αναχώρησε από το ΟΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Τόμας Ουόκαπ.

Στη ομάδα της Σλοβενίας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναμένεται να κάνει ο Τόμας Γουόκαπ ενώ το μεγάλο όνομα, Λούκας Ντόντσιτς, επιστρέφει και θέλει στο φετινό MundoBasket να γράψει ακόμη μια σπουδαία επιτυχία.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ACTION 24 στις 21:30 σε περιγραφή και σχόλιο από τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Χάρη Σταύρου.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου μετά από 48 ώρες (4/8, 19.00), στο ΟΑΚΑ, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα τιμηθεί και θα υπάρξει και η τελετή απόσυρσης της φανέλας του.


Σχολιάστε εδώ