Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ… μπορούν να προκριθούν!

Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ… μπορούν να προκριθούν!

• Εβδομάδα ευρωπαϊκών αγώνων για Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Του
ΜΙΧΑΛΗ ΦΟΥΣΤΕΡΗ


Βατή για Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ θεωρήθηκε εκ προοιμίου η κλήρωση για τους προκριματικούς γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της νέας σεζόν και πια… ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Η εβδομάδα που ξεκινά θα δείξει κατά πόσο οι εκπρόσωποί μας είναι ικανοί για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μεθαύριο την ουκρανική Ντνίπρο, στην ουδέτερη έδρα της σλοβακικής Κόζιτσε, λόγω του πολέμου. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου στη «Λεωφόρο».

Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ο Άρης την αρμενική Αραράτ. Την Πέμπτη, αμφότερες οι ομάδες μας θα παίξουν εκτός έδρας, ενώ οι ρεβάνς στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένες για τις 3 Αυγούστου.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ διέλυσε την Τράμπζονσπορ με 3 – 1, σε φιλικό την Κυριακή, προπονητή των Τούρκων και πρώην της πρωταθλήτριας Κροατίας, Νέναντ Μπιέλιτσα να μένει με το στόμα ανοιχτό προειδοποιώντας τους συμπατριώτες του. (Ευχάριστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα αφού το τράβηγμα που ένιωσε και έγινε αλλαγή δεν είναι βαρύ).

Από εκεί και πέρα ο χρόνος της αποθεραπείας του θα εξαρτηθεί από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ. Το πρώτο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα, ενώ εκκρεμεί η σειρά των αγώνων που θα προκύψει επίσης από την αυριανή κλήρωση.

Γίνεται αντιληπτό πως ευκαιρία πρόκρισης υπάρχει, πιθανώς και για όλες τις ομάδες μας. Αρκεί να εμφανιστούν όπως πρέπει, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς είναι αρχή της σεζόν και οι ομάδες ακόμα μοντάρονται.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ