Μάκης Χάβος στο “Π”: Μπορούν και οι τρεις

Μάκης Χάβος στο “Π”: Μπορούν και οι τρεις

Του
ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Και οι τρεις ομάδες μας έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Ο Παναθηναϊκός, τόσο με το σκορ όσο και με τη γενικότερη εμφάνισή του, έδειξε πως τουλάχιστον στα ματς με τη Μαρσέιγ θα είναι ανταγωνιστικός και θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία, πιστεύω, να καθαρίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Από τη μια το χαμένο πέναλτι και από την άλλη οι Ισραηλινοί, που έπαιξαν φουλ άμυνα, έμεινε το 0-0. Ωστόσο, αν ο Νάρεϊ και ο Σαμάτα είναι έτοιμοι στη ρεβάνς, θεωρώ πως μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Ιερουσαλήμ και, ναι, τον θεωρώ φαβορί.

Ο Άρης έχει κακές αναμνήσεις από ομάδες άσημες στην Ευρώπη, ωστόσο, μετά το 1-1 στην Αρμενία, εκτιμώ πως στο «Κλέανθης Βικελίδης» μπορεί από νωρίς να γίνει αφεντικό του ματς και να πετύχει και εκείνος τον στόχο του. Και πραγματικά εύχομαι από καρδιάς όλες οι ομάδες να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόσο για τις ίδιες όσο γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει ανάγκη τους βαθμούς για να προοδεύσει και να βελτιώσει τη θέση του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Φυσικά, η εποχή είναι δύσκολη, αφού ουσιαστικά είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, όμως φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά στις ομάδες, που επιτρέπει τη διατήρηση ελπίδων πρόκρισης για όλους τους εκπροσώπους μας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ