Λένα Αλκαίου: Όταν το τραγούδι χτυπήσει στην καρδιά, δεν το σταματάει τίποτα…

Λένα Αλκαίου: Όταν το τραγούδι χτυπήσει στην καρδιά, δεν το σταματάει τίποτα…

[Εξομολογήσεις]

«Είμαι γεννημένη στην Kαλλίπολη του Πειραιά. Μια συνοικία πολύ ανθρώπινη. Εκεί μεγάλωσα και εδώ ζω μέχρι τώρα, ποτέ δεν έφυγα, αλλά τώρα θα φύγω, αλλά μη νομίζεις ότι θα πάω και πολύ μακριά. Θα πάω λίγο πιο έξω από την Αθήνα.

Μικροί πάντως έχουμε περισσότερο θάρρος, όσο μεγαλώνουμε μαζευόμαστε λίγο γιατί νιώθουμε ότι μπορεί να μη γίνει κάτι. Όταν είμαστε δεκαοκτώ χρονών πάμε στο όνειρο βουρ! Την Τετάρτη έχουμε συναυλία, μου είπε η Ελένη, ήταν Κυριακή τότε. Τη θαύμαζα και την αγαπούσα και είναι πάντα μέσα στις μεγαλύτερες τραγουδίστριες. Είμαστε τυχεροί που έχουμε βγάλει τέτοιες σπουδαίες φωνές. Εγώ ήμουν με τη δασκάλα μου σε μια μικρή μπουάτ που είχε ένα πιάνο και μια κιθάρα και βρέθηκα σε μια συναυλία η οποία είχε 3.000 κόσμο, με πίσω μια ορχήστρα τρομερή με πολύ μεγάλους παίκτες. Κάπως έτσι από μια μπουάτ δε, με ανακάλυψε ο παραγωγός Μακράκης.

Έχουν αλλάξει και οι όροι πια, και που λειτουργούμε και που φτάνει το τραγούδι στον κόσμο. Όταν καταφέρει όμως το τραγούδι να χτυπήσει στην καρδιά δεν το σταματάει τίποτα, το θέμα είναι πώς θα γίνει αυτό. Πρώτα έφτανε μέσα από το ραδιόφωνο και μέσα από κάποιους χώρους που πήγαιναν οι άνθρωποι».

Υπογραφή: Λένα Αλκαίου, Τραγουδίστρια


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ