Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Ίσως πιο δύσκολα ο ΠΑΟΚ

Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Ίσως πιο δύσκολα ο ΠΑΟΚ

Του
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Εύχομαι και στον Παναθηναϊκό και στον Άρη και στον ΠΑΟΚ το καλύτερο δυνατό στο ευρωπαϊκό τους ξεκίνημα. Γνωρίζω πως είναι αρχή της σεζόν ακόμη, που σημαίνει ότι καμιά ομάδα δεν μπορεί να είναι στο 100%, ωστόσο, με συγκέντρωση, αγωνιστικότητα, πλάνο και προσπάθεια, θεωρώ πως υπάρχουν προοπτικές επιτυχίας.

Έχω δει σε φιλικά τον Παναθηναϊκό και είναι σημαντικό που ο κορμός του διατηρήθηκε αναλλοίωτος. Χρήσιμες οι προσθήκες που έγιναν και αυτό που μένει να βελτιωθεί είναι το εύκολο γκολ, που και πέρυσι τον ταλαιπώρησε. Κατά τα άλλα, διαπιστώνω ισορροπία στην ομάδα του σε άμυνα και επίθεση και, παρότι ο αντίπαλός του, η ουκρανική Ντνίπρο, δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, είμαι της άποψης ότι ο σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί κάλλιστα να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο Άρης θα εμφανίσει νέο πρόσωπο με τις πολλές μεταγραφές, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στον Νταρίντα, τον χαφ που είναι νομίζω όλα τα λεφτά, με το έξυπνο παιχνίδι και τις επινοήσεις του, και από τα πόδια του περνά όλο το παιχνίδι του Άρη. Θεωρώ πως αν ο Άρης είναι αυτός που πρέπει, παρότι στο παρελθόν την έχει πατήσει από ομάδες μέτριας δυναμικότητας, θα περάσει την Αραράτ, η οποία δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Πιο δύσκολη ίσως αποδειχθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ, αφού οι ομάδες από το Ισραήλ έχουν ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και έχουν δώσει δείγματα καλού ποδοσφαίρου. Στον ΠΑΟΚ δεν έγιναν γρήγορα οι μεταγραφές και αυτό, όσο να ‘ναι, προκαλεί μια γκρίνια, που ενδεχομένως επέφερε τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή Ζοζέ Μπότο. Φυσικά, όλα αυτά δεν σημαίνουν πως δεν μπορεί να προκύψει μια αξιόλογη εμφάνιση και ένα σκορ πρόκρισης στην Ιερουσαλήμ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: enwsi.gr


Σχολιάστε εδώ