Από το Ωδείο Αθηνών ανακοίνωσε η Αχτσιόγλου την υποψηφιότητά της για την αρχηγία…

Από το Ωδείο Αθηνών ανακοίνωσε η Αχτσιόγλου την υποψηφιότητά της για την αρχηγία…

♣ Αν και, με το επίπεδο που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, πιο σωστό θα ή­ταν να την ανακοινώσει από το «Romeo».

♣ Υπόσχεται, δε, αριστε­ρή, προοδευτική, δημοκρατική και ρεαλιστική πολιτική. Επίσης, το sushi πάει πολύ με τους γίγα­ντες στον φούρνο!

♣ Με καύσωνα ξεκίνησε η δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη. Για τη συνέχεια, δηλαδή, τι να περιμένου­με; Έκρηξη του ηφαιστεί­ου της Σαντορίνης; Τσουνάμι στον Αργοσαρωνικό; (Η φύση πρώτα προειδοποιεί και στη συνέχεια εκδικείται.)

♣ Σοβαρή, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευ­ση υπόσχεται ο Ν. Ανδρουλάκης. Η πίτσα θα έχει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

♣ Πλάνο για την Ελλάδα του 2030 (!) καταστρώνει ο Μητσοτάκης. Εκτός του ότι δεν γλιτώνουμε με τίποτα, δεν υπάρχει και περίπτωση να τη βγάλουμε καθαρή.

♣ Για να πει το «ναι» στη Σουηδία, ο Ερντογάν πή­ρε ανταλλάγματα από ΝΑ­ΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Η­ΠΑ. Η Unicef πώς του ξέφυγε; Οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα»;

Κατηγορηματικός ο Γεραπετρίτης: «Δεν συζητάμε αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου». Αν είναι να τα παραχωρήσουμε στην Τουρκία, θα τα δώσουμε μαζί με τους… φαντάρους!

♣ Κόσμος, λέει, σταματάει στον δρόμο τον Βαρουφάκη και τον προτρέπει «να μην τα παρατήσετε»! (Να μας κάνετε να γελάμε…)

♣ Είμαστε βέβαιοι ότι είναι καλό που ο Τσίπρας έφυγε από αρχηγός; Έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψει ως… πολιτικός μηχανικός;

♣ Δεν είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για τη χώρα ο καύσωνας, είπε ο Κικίλιας. Σωστά. Κάθε δεύτερη μέρα κάνει 43 βαθμούς εδώ δίπλα στη Σαχάρα (δύο βήματα από το Παγκράτι…).

♣ «Παγκόσμια αναγκαιότητα η αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ», δηλώνει ο Βελόπουλος. Συγγνώμη, αλλά με 43 βαθμούς κι εγώ δηλώνω ετεροθαλής αδελφός του Μπραντ Πιτ.

♣ Υπέρ της διαρχίας άνδρα – γυναίκας στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ο Στ. Κούλογλου. Κάτι σαν τα… μπουζούκια έ­να πράγμα.

♣ Ρέμος – Πάολα στο «Διογένης», Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα στο «Ποσειδώνιο».

Στουρνάρας: «Η ελληνική οικονομία έπαψε να είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης». Τη… βάψαμε άσπρη για να φαίνεται καλύτερα στο σκοτάδι.

♣ Να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ο Πολάκης. Εύγε! Τόση μαυρίλα που έχει πέσει στο κόμμα…

♣ …να υπάρχει και κάποιος να τους κάνει να γελάνε!

♣ Τώρα, με τα μεικτά κλιμάκια του ΕΚΑΒ, υπάρχει περίπτωση να δούμε πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας να οδηγεί ασθενοφόρο; Νοσοκόμο να πετάει Mirage;

♣ Με… πόλεμο, όσον αφορά τα εθνικά θέματα, απειλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος των Σπαρτιατών. Από τον ανένδοτο στο… ανέκδοτο, ένας τσιγάρο δρόμος!

♣ Προειδοποιεί: «Θα μας βρείτε απέναντι. Ο λαός, όρθιος, θα φυλάει Θερμοπύλες». Στο μεταξύ, αν ρωτήσεις σοβαρά…

♣ …οι μισοί Έλληνες θα σου πουν πως οι Θερμοπύλες είναι λίμνη στη Πελοπόννησο (λίγο έξω από τους Γαργαλιάνους…).

♣ Και οι άλλοι μισοί ότι πρόκειται για κωμόπολη στον Νομό Κιλκίς, όπου παράγονται μούσμουλα και ginger.

Βλέποντας την Κωνστα­ντοπούλου να προσπαθεί να δείχνει γλυκιά και σέξι είναι σαν να βλέπεις τον Βενιζέλο να παίζει τένις.

♣ Καύσωνας, υγρασία… Από πλευράς καιρού, γίναμε Αφρική. Σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη!

♣ Για αδράνεια ως προς τα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Άδ. Γεωργιάδη. Όχι, για τον… καύσωνα δεν τον κατηγορεί. Ακόμη.

♣ Δεν υπάρχει εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ… διαπιστώνει ο Φ. Κουβέλης. Και όλο αυτό το αλαλούμ είναι επειδή ετοιμάζει beach party ο Κατρού­γκαλος.

♣ Σκιώδη κυβέρνηση φτιάχνει ο Ανδρουλάκης. Σωστά. Διότι, αν περιμένει να φτιάξει κανονική, νωρίτερα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο… Απόλλων Κρύας Βρύσης.

♣ Τι είδηση είναι, δηλαδή, η σύγκρουση τρένου με ΙΧ; Είδηση σε αυτήν τη χώρα θα ήταν μια μετωπική τρόλεϊ με… υποβρύχιο.

♣ Στον Βόλο, πάλι, είχαμε σύγκρουση τρένου με μοτοσυκλέτα. Διότι, το παν είναι να ξέρεις καλό σημάδι!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ