Live Streaming: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ | ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (EΡΤ 3)

Live Streaming: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ | ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (EΡΤ 3)

Δείτε σε Live Streaming σήμερα στις 04:30 τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2023.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2023, από τη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. 15 με 30 Ιουλίου οι προσπάθειες των Ελλήνων και Ελληνίδων πρωταθλητών-τριών, που μαζί με τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων και την ιστορία του θεσμού.

Θ. Βλάχος στο “Π”: Με φιλοδοξία, αλλά και ταπεινότητα

Ξεκινάμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχοντας πίσω μας βαριά κληρονομιά και μπροστά συναίσθηση απόλυτη της δύσκολης αποστολής που μας περιμένει. Μπορεί να έχουμε πετύχει πολλά, αλλά θα ήθελα να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση σαν να αρχίζουμε από το μηδέν, με φιλοδοξία και ταπεινότητα μαζί. Έτσι πρέπει να προχωρήσουμε.

Στο παρελθόν, η χώρα μας έχει κερδίσει διακρίσεις και επιτυχίες από το πόλο. Θέλει και θα προσπαθήσει σκληρά να τις συνεχίσει, βασιζόμενη στις αρετές της. Στην αμυντική προσήλωση, στην πίεση, στο επιθετικό ταλέντο. Όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ομαδικοί και να μην προτάξουμε ποτέ το ατομικό καλό. Διαφορετικά, θα αποτύχουμε.




Οι αντίπαλοί μας είναι μεγάλες και μεγαλύτερες ομάδες. Με τη δική τους ιστορία και κάποιες με βαρύ βιογραφικό. Στην πρώτη σειρά είμαστε και εμείς, αλλά οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, γιατί η κακοτοπιά συχνά παραμονεύει συχνά εκεί που δεν την περιμένεις. Και εννοείται πως το πλέον σημαντικό ίσως παιχνίδι είναι ο νοκ άουτ προημιτελικός, το ματς που κρίνει αν θα πας για τα μετάλλια ή όχι.

Στοχεύουμε στο μετάλλιο. Το ονειρευόμαστε, το λαχταράμε, όμως πρωτίστως οφείλουμε μέσα στο νερό να δείξουμε ότι το αξίζουμε. Δεν μας λείπουν οι δυνατότητες και, ναι, μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Αλλά και ανυπόμονος να δω την ομάδα μας να ξεδιπλώνει τα προτερήματά της.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας στους τέσσερις ομίλους:

1η αγωνιστική

Δευτέρα 17 Ιουλίου

03:00 Καζακστάν-ΗΠΑ
04:30 Αυστραλία-Ελλάδα
06:00 Καναδάς-Κίνα
07:30 Γαλλία-Ιταλία
10:00 Αργεντινή-Κροατία
11:30 Μαυροβούνιο-Νότια Αφρική
13:00 Ουγγαρία-Ιαπωνία
14:30 Σερβία-Ισπανία


Σχολιάστε εδώ