Σπίτι χωρίς Γιάννη… Αμφίβολη η συμμετοχή του

Σπίτι χωρίς Γιάννη… Αμφίβολη η συμμετοχή του

Αγωνία για την Εθνική Ομάδα εν όψει του επερχόμενου Μουντομπάσκετ, λόγω του ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο πριν από δύο εβδομάδες, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία του στους αγώνες που ξεκινούν στις 25 Αυγούστου.

Γίνεται προφανές πως μια τέτοια εξέλιξη, αν επιβεβαιωθεί τυχόν αρνητική κατάληξή της, θα αποτελέσει ισχυρό σοκ για τη «γαλανόλευκη», ειδικά αν μάλιστα συνδυαστεί με την πιθανή απουσία του Κώστα Σλούκα από τη διοργάνωση. Βεβαίως, είναι νωρίς ακόμη για να ειπωθεί με ασφάλεια το αν ο «Greek Freak» θα δώσει το «παρών» στο Μουντομπάσκετ. Η επιθυμία του ίδιου είναι δεδομένη, ωστόσο η καταπόνησή του είναι μεγάλη, κάτι που ουσιαστικά δημιούργησε και την ανάγκη για τέτοιου είδους επέμβαση.

Το ξαναλέμε. Ο Γιάννης δεδομένα επιθυμεί να ενισχύσει την Εθνική στα παρκέ των Φιλιππίνων, εκεί όπου το α­ντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία σε πρώτη φάση, αλλά ο ιατρικός αστερίσκος που έχει μπει είναι αρκετός για να κρατά την υπόθεση ανοιχτή και όλους εμάς σε αγωνία.

Σε ό,τι αφορά τα ματς προετοιμασίας της «αγαπημένης» όλων των Ελλήνων, έχουν προγραμματιστεί δύο με τη Σλοβενία, στις 2 και 4 Αυγούστου, το Τουρνουά Ακρόπολις βεβαίως, με αντιπάλους τη Σερβία στις 8 Αυγούστου και την Ιταλία στις 10 Αυγούστου, ενώ οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ στις 18 Αυγούστου και τη Γερμανία στις 19, στο πλαίσιο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ