Ποιοι ήταν παρόντες;

Ποιοι ήταν παρόντες;

Η αποτυχία όλων των πολιτικών δυνάμεων στη διαχείριση του ζητήματος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η μεν ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησαν ότι εγείροντας το θέμα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλούσαν πλήγμα στον Αλέξη Τσίπρα, ο δε ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να αποδοκιμάσει καθαρά όσους όχι απλώς υποστηρίζουν την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας», αλλά αναπτύσσουν στενούς δεσμούς και με το τουρκικό προξενείο.

Η σκληρή αντιπαράθεση κάθε άλλο παρά επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη και στη Ροδόπη και μάλιστα οι βουλευτές που κατηγορήθηκαν για σχέση με το προξενείο αμέσως μετά την εκλογή τους έδειξαν ότι κάθε άλλο παρά θα αλλάξουν ρότα.

Και την περασμένη Κυρια­κή, σε εκδήλωση Χατίμ για μαθήματα Κορανίου, που έ­γινε σε τζαμί στην Ξάνθη, είχε ενδιαφέρον το ποιοι ή­ταν πάλι παρόντες. Έτσι, εκτός του ψευδομουφτή Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα, πα­ρών ήταν ο τούρκος γενικός πρόξενος Κομοτηνής Αϊκούτ Ουνάλ και από δίπλα του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

Φωτό: veteranos.gr


Σχολιάστε εδώ