Από πού προέρχονταν αυτές οι ψήφοι; Σοβαρότατες οι καταγγελίες του Ιλχάν Αχμέτ

Από πού προέρχονταν αυτές οι ψήφοι; Σοβαρότατες οι καταγγελίες του Ιλχάν Αχμέτ

Σοβαρότατες οι καταγγελίες του μειονοτικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου και των μηχανισμών του λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, σε συνέντευξή του στον «Παρατηρητή της Θράκης».

Σε αυτήν περιέγραψε το παιχνίδι που έγινε από τη συνυποψήφιά του Σιμπέλ Μουσταφάογλου (είχε θεωρηθεί ότι μπαίνει στο ψηφοδέλτιο για να εξουδετερωθεί ο Ιλχάν Αχμέτ), την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επέμεινε να βάλει στο ψηφοδέλτιο, ενώ ήταν γνωστές οι σχέσεις της με τους μηχανισμούς του προξενείου.

Ο κ. Ιλχάν αναφέρει τα εξής: «Εμείς χάσαμε 3.000 σταυρούς σαν ΠΑΣΟΚ, εκ των οποίων οι 1.000 προέρχονται αναλογικά από την αποχή, αλλά οι άλλοι 2.000 ήταν οι ψήφοι της κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η οποία μάλιστα ως υποψήφια δεν είχε εκλεγεί στον Δήμο Κομοτηνής πριν από τρία χρόνια, καθώς είχε συγκεντρώσει μόλις 400 ψήφους και ξαφνικά βρέθηκε με 2.500 σταυρούς. Οπότε δημιουργείται αυτόματα το ερώτημα: ‘‘Τελικά, ποιες ήταν αυτές οι ψήφοι και από πού προέρχονταν;’’. Ήδη κατά την προεκλογική διαδικασία εξαφανίστηκε εντελώς και αρνούνταν να βγει φωτογραφία μαζί μου, λόγω της φωτοαπαγόρευσης που είχε επιβληθεί στους μειονοτικούς να φωτογραφίζονται με εμένα. Αυτό το καταγράφω γιατί μου αρέσει η αλήθεια».

Όσο για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, ο κ. Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του κ. Φερχάτ και η άρνησή του να μιλήσει με πραγματικά πολιτικούς όρους για την περιοχή εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλο προβληματισμό».

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

 


Σχολιάστε εδώ