Συνάντηση Ν. Δένδια με Yaşar Güler, JustinTrudeau και Arvydas Anušauskas

Συνάντηση Ν. Δένδια με Yaşar Güler, JustinTrudeau και Arvydas Anušauskas

Με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, κ. Yaşar Güler, συναντήθηκε ο υπ. Άμυνας Νίκος Δένδιας στο Βίλνιους, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής #ΝΑΤΟ.

Ο ελληνας υπουργός Αμύνης αναφέρει στο twitter: “Υπογραμμίσαμε τη σημασία θετικού κλίματος, διαύλων επικοινωνίας και συναντήσεων για τις διμερείς μας σχέσεις και τη συνεργασία μας βάσει Διεθνούς Δικαίου και Αρχής καλής γειτονίας. Συμφωνήθηκε η επικοινωνία δύο πλευρών για την διευθέτηση Συνάντησης για δραστηριότητες Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)”.

Στο περιθώριο της Συνόδου ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Καναδά με τον οποίο συζήτησαν τη μελλοντική επίσκεψη του έλληνα Πρωθυπουργού στον Καναδά αλλά και για την ελληνική ομογένεια, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Λιθουανίας, κ. Arvydas Anušauskas, όπου και τον συνεχάρην για την εξαιρετική οργάνωση της σημαντικής αυτής Συνόδου για την Συμμαχία. Στη συζήτηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες μας, κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και εξελίξεις στην Ουκρανία.

 


Σχολιάστε εδώ