Θ. Μπακατσιάς στο “Π”: Αναμενόμενη η αποχώρηση Σλούκα

Θ. Μπακατσιάς στο “Π”: Αναμενόμενη η αποχώρηση Σλούκα

Του
ΘΥΜΙΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΙΑ
Πρώην Διεθνούς Πλεϊμέικερ του Ολυμπιακού


Νομίζω ότι η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενη. Δεν θέλω να κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση που πήρε, η κάθε πλευρά έχει τα επιχειρήματά της και είναι απολύτως σεβαστά. Εξίσου αναμενόμενη ήταν η παραμονή του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα.

Αυτό που θα ήθελα εγώ από την πλευρά μου, και φαντάζομαι η πλειοψηφία της φίλαθλης γνώμης, είναι ένα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και ενώ την τελευταία διετία έμοιαζε κούρσα για έναν, φέτος οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μαρτυρούν πρόοδο και ενίσχυση, γεγονός που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα προσφέρει σε όλους μας περισσότερο θέαμα και δυνατές στιγμές.

Το κακό είναι πως δύσκολα οι ανταγωνιστές τους θα ενισχυθούν τόσο πολύ, ώστε να τους κοντράρουν γερά.

Συνεπώς, ναι μεν η κούρσα για έναν γίνεται κούρσα για δύο, αλλά μέχρι εκεί. Πρωτάθλημα ξεκάθαρα δύο ταχυτήτων, κάτι που κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει, και πολλά ακόμη μαζί.

Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν Τελικός Κυπέλλου να διεξάγεται μόνο με προσκλήσεις. Απαράδεκτο! Στην Ιταλία και στην Ισπανία οι οπαδοί των δύο ομάδων παρακολουθούν δίπλα δίπλα τους αγώνες. Εδώ γιατί είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί αυτό;

Εν πάση περιπτώσει, άλλη κουβέντα αυτή, ωστόσο, πρέπει να γίνει κάποια στιγμή.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: panathinaikosBC


Σχολιάστε εδώ