Live Streaming: Ελλάδα – Ισλανδία | Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K19 (EΡΤ 1)

Live Streaming: Ελλάδα – Ισλανδία | Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K19 (EΡΤ 1)

Δείτε σε Live Streaming σήμερα στις 22:00 τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K19 

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Φινάλε στο EURO 2023 απέναντι στην Ισλανδία

Μετά τις δύο ήττες από Νορβηγία και Ισπανία, η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ισλανδίας (10/07/2023, 22:00, Tony Bezzina Stadium) για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του U-19 EURO 2023, το οποίο διεξάγεται στην Μάλτα (3-16 Ιουλίου).




Η ισοπαλία  της Νορβηγίας με την Ισλανδία (1-1) για την δεύτερη αγωνιστική άφησε και μαθηματικά εκτός συνέχειας του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος την Εθνική Ομάδα, η οποία όμως, όπως δήλωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θεός μετά την αναμέτρηση με την Ισπανία, οφείλει να παλέψει για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Από την άλλη, οι Ισλανδοί θέλουν την νίκη και παράλληλα χρειάζονται νίκη της Ισπανίας επί της Νορβηγίας ώστε πάρουν την δεύτερη θέση και παράλληλα την πρόκριση στην ημιτελική φάση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η Ισλανδία δίνει το παρών για πρώτη φορά σε τελική φάση Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.


Σχολιάστε εδώ