“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 139: Η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα – Ο Βίκος ζητά από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει!

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 139: Η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα – Ο Βίκος ζητά από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει!

Δείτε το 139ο επεισόδιο. Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. 


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 139
Η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν με τον Λευτέρη είναι βαριές. Ο Βίκος εμφανίζεται στο μοναστήρι και ζητά από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει. Εκείνη δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η παρουσία του την πονά, η απουσία της από τη ζωή του, περισσότερο. Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και αντιμετωπίζει την οργή της Κασσιανής και του Μητροπολίτη. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται έξω από τη Μονή και εκείνη του αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού τους. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος και συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ…

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Σχολιάστε εδώ