130 διεθνείς Hosted Buyers σας καλούν για νέες συνεργασίες στην 10η Athens International Tourism & Culture Expo

130 διεθνείς Hosted Buyers σας καλούν για νέες συνεργασίες στην 10η Athens International Tourism & Culture Expo

Στη δέκατη χρονιά συνεχούς διοργάνωσής της, η Athens International Tourism & Culture Expo 2023 θα αποτελέσει την Έκθεση κλειδί για την προβολή του εισερχόμενου τουρισμού της χώρας μας.

Το εντατικό πρόγραμμα προβολής της στην Ελληνική και Διεθνή τουριστική αγορά αποδίδει εξαιρετικά.

Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους:100 Διεθνείς Hosted Buyers στη πλειοψηφία τους Tour Operators, Travel Agencies, MICE εταιρείες αλλά και Associations από διάφορες χώρες που αποτελούν καθοριστική πηγή για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα.

Οι Hosted Buyers προέρχονται από 35 χώρες κυρίως από Αμερική, όλη την Ευρώπη (με έμφαση στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) Καναδά, Βαλκάνια, Ισραήλ, Αραβικά Εμιράτα, Μέση Ανατολή, Τουρκία και από πολλές άλλες χώρες, έχοντας υψηλότατους προϋπολογισμούς για την Ελλάδα.

Οι στόχοι των Hosted Buyers είναι:• Νέες συνεργασίες για να αυξήσουν τον τουρισμό τους για την Ελλάδα• Να αναζητήσουν και άλλους νέους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και να συνεργαστούν με τουριστικές επιχειρήσεις. • Να φιλοξενήσουν στην Ελλάδα κλεισμένα συνέδρια και incentives trips, κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές.• Η συνεργασία τους με εταιρείες DMC, ξενοδοχεία, εταιρείες yachting και luxury transfers αποτελεί ακόμα έναν στόχο τους.

Όλοι οι Hosted Buyers έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, όσον αφορά την αξιοπιστία τους αλλά και τη δυνατότητά τους να προωθήσουν και να στηρίξουν τα προγράμματα τους με την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Οι Εκθέτες λοιπόν θα έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να αυξήσουν τις συνεργασίες τους συμμετέχοντας σε αποτελεσματικά Β2Β meetings με τους Hosted Buyers.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΉ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ