Σάκης Τσιώλης στο “Π”: Όλες έχουν δυνατότητες

Σάκης Τσιώλης στο “Π”: Όλες έχουν δυνατότητες

Του
ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ
Προπονητή του Ηρακλή


Η κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες δεν είναι κακή, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούν έτοιμες και συγκεντρωμένες στον στόχο τους. Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, ιδίως όταν μιλάμε για μήνα καλοκαιριού, αλλά θεωρώ ότι όλες έχουν δυνατότητες.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει δυσκολίες από τους Ουκρανούς της Ντνίπρο, έστω κι αν το εκτός έδρας παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Όμως οι κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυσή του θεωρώ πως είναι στοχευμένες και άρα, αν είναι ετοιμοπόλεμος, έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς της Μπεϊτάρ, που φαινομενικά δεν τρομάζουν, ωστόσο θέλουν προσοχή. Πάντως πιστεύω στον ΠΑΟΚ και εκτιμώ πως με τη βοήθεια των οπαδών του θα δικαιώσει τις προσδοκίες τους.

Για τον Άρη θα πω ότι… έπαθε και έμαθε. Στο παρελθόν την πάτησε άσχημα από άσημους αντιπάλους και νομίζω ότι πλέον και ξέρει και μπορεί. Ήδη οι μεταγραφές του μαρτυρούν ψάξιμο και, εκτός αυτού, δεν πιστεύω πως η Αραράτ ή η Εγνατία είναι ομάδες που θα τον απειλήσουν σοβαρά. Αρκεί βεβαίως να είναι αυτός που πρέπει. Όσο για τον Ολυμπιακό, δεν θα χαρακτηρίσω αμελητέα ποσότητα τις Σερβέτ και Γκενκ, αλλά και στη δική του περίπτωση θα πω ότι, αν είναι έτοιμος, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Γενικότερα ακούγομαι αισιόδοξος για τις ομάδες μας. Το λέω και το πιστεύω, μπορούμε! Και για την καθεμιά ξεχωριστά αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που τόσο ανάγκη έχει τους βαθμούς.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: ilia.news


Σχολιάστε εδώ