Ο Νορντίν Άμρα­μπατ το πήρε απόφαση να μην αλλάξει φανέλα

Ο Νορντίν Άμρα­μπατ το πήρε απόφαση να μην αλλάξει φανέλα

Παρά τις προτάσεις που είχε από συλλόγους της Ολλανδίας και δη από την Ουτρέχτη, ο Νορντίν Άμρα­μπατ το πήρε απόφαση να μην αλλάξει φανέλα. Ο μαροκινός ακραίος επιθετικός θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ΑΕΚ, που του είχε καταθέσει μακράν την καλύτερη προσφορά.

Και ναι μεν οικογενειακοί λόγοι τον ωθούσαν να μετακομίσει στη «Χώρα της Τουλίπας», ωστόσο μετά από ώριμη σκέψη έκρινε πως τα χρήματα της «Ένωσης», αλλά και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν τον πιο συμφέροντα συνδυασμό για τον ίδιο. Έτσι εντάσσεται άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του, προσφέροντάς της όπως πέρυσι την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ