Ντέιβιντ Κόνσγουετ: Αυτός θα είναι ο νέος Superman ενώ η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν θα υποδυθεί τη «Λόις Λέιν»

Ντέιβιντ Κόνσγουετ: Αυτός θα είναι ο νέος Superman ενώ η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν θα υποδυθεί τη «Λόις Λέιν»

Ο David Corenswet και η Rachel Brosnahan πρόκειται να αναλάβουν τους ρόλους του Superman και της Lois Lane στο Superman: Legacy του James Gunn.

Ο Corenswet είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στις παραστάσεις του Ryan Murphy Hollywood and The Politician και πρωταγωνιστεί στο prequel τρόμου Pearl του 2022. Η Brosnahan έχει κερδίσει ένα Emmy για την ερμηνεία της στην κωμωδία εποχής του Amazon The Marvelous Mrs Maisel και έχει επίσης εμφανιστεί στο House of Cards and I’m Your Woman.

Ο Aμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Κόνσγουετ (David Corenswet) θα είναι ο επόμενος Σούπερμαν στην νέα ταινία του Τζέιμς Γκαν (James Gunn). Μαζί του ως «Λόις Λέιν» η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρέιτσελ Μπρόσναχαν (Rachel Brosnahan).

Μήνες αφότου ο Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε ότι δεν θα έπαιζε ξανά τον ρόλο του ως Σούπερμαν – δίνοντας τέλος σε μια δεκαετία που φορούσε την κόκκινη κάπα – ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του: τον 29χρονο ηθοποιό του Netflix, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ.

Ο Corenswet, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις σειρές “The Politician” και “Hollywood” του Ryan Murphy, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Superman: Legacy”, μια ταινία που ο Gunn υπογράφει και σκηνοθετεί. Η ταινία θα είναι η πρώτη στο νέο φιλόδοξο 10ετές σχέδιο της DC.

Ο ηθοποιός φέρεται να κέρδισε τον ρόλο έναντι των Nicholas Hoult και Tom Brittney. Θα έχει μαζί του στην οθόνη την Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, η οποία κέρδισε τον ρόλο της Λόις Λέιν.

Ο Gunn επιβεβαίωσε τα κάστινγκ στο Twitter, λέγοντας: «Δεν είναι μόνο και οι δύο απίστευτοι ηθοποιοί, αλλά και υπέροχοι άνθρωποι».


Σχολιάστε εδώ