Βγάζουν… Flash οι Μπάκος, Καϋμενάκης και Εξάρχου

Βγάζουν… Flash οι Μπάκος, Καϋμενάκης και Εξάρχου

Χτίζει την παρουσία της και στο internet η επιχειρηματική τριάδα των Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου. Η ενδυνάμωση του Flash.gr, μιας από τις πρώτες ιστοσελίδες στην ιστορία του διαδικτύου στην Ελλάδα, έρχεται να ενοποιήσει το περιεχόμενο που παράγεται από το Action 24 και το Attica TV.

 H ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστοσελίδας είναι η Sportnews Internet, η οποία διοικείται πλέον από τους Ιωάννη Δρόιβα (πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο), Δημήτρη Γρίτση και Βασίλη Γκρίτζα (μέλη). Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας, που κάποτε ήταν μέλος του Ομίλου Κόκκαλη στα ΜΜΕ, ανήλθε σε 382.972 ευρώ το 2021, από 533.007 το 2020, και τα προ φόρων κέρδη σε 44.172 ευρώ το 2021, έναντι ζημιών 34.044 ευρώ το 2020.

Σύμβουλος Διοίκησης στο εγχείρημα είναι ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κωνσταντινίδης. Ο Γιάννης Χρηστάκος ανέλαβε τη Διεύθυνση Περιεχομένου, ο Μίλτος Εφεντάκης τη θέση του διευθυντή Τεχνολογίας και Διαχείρισης Έργων και ο Φώτης Νάκος διευθυντής Σύνταξης. Τέλος, ο digital media director του Ομίλου, Αποστόλης Χορτάτος, θα έχει στην άμεση εποπτεία του τα ψηφιακά προϊόντα του Flash.gr.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ