Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της 21ης Ιουνίου – Πρεμιέρα με ήττες για την Eθνική Beach Handball

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της 21ης Ιουνίου – Πρεμιέρα με ήττες για την Eθνική Beach Handball

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου η ομάδα Beach Handball αντιμετωπίζει στις 10:00 (ώρα Ελλάδας) την ομάδα της Πορτογαλίας για τον τελευταίο αγώνα του ομίλου. Ανάλογα με την κατάταξη θα συνεχίσει σε αγώνα Knock Out στις 15:00, για την 4άδα.

Η γυναικεία ομάδα του Basket Ball 3Χ3 ξεκινάει τους αγώνες της στον όμιλο αντιμετωπίζοντας στις 10:30 την Γερμανία και στις 11:20 την Αυστρία.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 14:45 με το BMX Freestyle με τον Γιώργο Νταβουτιάν να διεκδικεί την πρόκρισή του στον τελικό.

Τέλος, η ημέρα ολοκληρώνεται με την Τελετή Έναρξης στις 21:30. Μπορείτε να την δείτε live στο https://europeangames.tv/

Πρεμιέρα με ήττες για την Eθνική Beach Handball

Δύο ήττες για την Εθνική ομάδα Beach Handball των γυναικών, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023».

Στο πρώτο ματς, η Eθνική γνώρισε την ήττα σαπό τη Γερμανία με 2-0, χάνοντας στο πρώτο σετ με 25-24 και στο δεύτερο με 28-17.

Τους πόντους για την Ελλάδα πέτυχαν Σεβδήλη 16, Κερλίδη 13, Τροχίδου 6, Κεπεσίδου Νικολίνα 4, Μαστάκα 2. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος.

Στον δεύτερο αγώνα, η Ελλάδα έχασε από την Ολλανδία με 2-0. Το πρώτο σετ το πάλεψε η Εθνική και έχασε στις λεπτομέρειες με 24-22 αλλά στο δεύτερο, η κούραση και η απογοήτευση έγειραν τη ζυγαριά στο πλευρό της Ολλανδίας με 30-14. Τους πόντους για την Ελλάδα, Κερλίδη, Μούρνου, Σεβδιλή και Τροχίδου από 8, Μαστάκα 4. Το πρωϊ της Τετάρτης η Team Hellas παίζει με την Πορτογαλία.

 

Η Ελίνα Τζένγκο Σημαιοφόρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες


Σχολιάστε εδώ