Συνωμοσίες και σκοτεινά σχέδια βλέπει η Κωνσταντοπούλου

Συνωμοσίες και σκοτεινά σχέδια βλέπει η Κωνσταντοπούλου

–Πίσω από τις επιθέσεις για τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια

Πολιτικό μπούλινγκ αλλά και κανιβαλισμό καταλογίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ό­λους όσοι την επέκριναν –ορισμένοι με σφοδρότητα– για τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας για τις επαναληπτικές εκλογές. Θεωρεί δε ότι οι επικρίσεις που διατυπώθηκαν σε βάρος της ήταν σκόπιμες και στο πλαίσιο ενός σχεδίου για να ανακόψουν τη δυναμική του κόμματός της.

Υποβαθμίζει, ωστόσο, εσκεμμένα εννοείται, το πολιτικά πρωτόγνωρο των αποφάσεών της, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ηθική διάσταση της πολιτικής στη χώρα μας. Με την αλαζονική λογική «αρχηγός είμαι, ό,τι θέλω κάνω» προχώρησε σε αλλαγές στα ψηφοδέλτια προς όφελος «κολλητών» και ημετέρων.

Η δε περίπτωση του συντρόφου της Δ. Καραναστάση βγάζει μάτια, που λένε. Στις εκλογές του Μαΐου, όταν η Πλεύση δεν είχε καμιά πιθανότητα να μπει στη Βουλή, ο σύντροφός της δεν ήταν καν στις λίστες. Σε αυτές τις εκλογές, που όλα δείχνουν ότι θα περάσει το όριο του 3%, ο σύντροφός της όχι μόνο μπήκε στις λίστες αλλά και σε εκλόγιμη θέση. Άκοπα λοιπόν θα εκλεγεί βουλευτής, με ό,τι συνεπάγεται αυτό όσον αφορά μισθούς, προνόμια κ.ά. «Εισέβαλαν βάναυσα, συγχέοντας την προσωπική ζωή μου με το κόμμα», διαμαρτύρεται με ένταση η κ. Κωνσταντοπούλου. Παραγνωρίζοντας έτσι ότι πρώτη εκείνη, με τις επιλογές της, μπέρδεψε την προσωπική της ζωή με την Πλεύση Ελευθερίας.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις (επικρίσεις) που προκάλεσαν οι αποφάσεις της σε μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, το κόμμα διατηρεί τη δυναμική του και σύμφωνα με όλες τις έρευνες –εκτός εξαιρετικού απροόπτου– θα είναι στην επόμενη Βουλή.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ