LIVE streaming: Ελλάδα – Πολωνία | Μπάσκετ (ΕΡΤ2)

LIVE streaming: Ελλάδα – Πολωνία | Μπάσκετ (ΕΡΤ2)

Παρακολουθήστε (LIVE STREAMING) την εξέλιξη του φιλικού αγώνα Ελλάδα – Πολωνία με στόχο το πολύτιμο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (ΕΡΤ 2).

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την ΕΡΤ 2


Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Σλούκας, ο Κώστας Παπανικολάου και η παρέα τους, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Βασίλη Σπανούλη, κορυφώνουν την προετοιμασία τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Σπανούλης: “Δεν χωράνε εγωισμοί, χρειάζεται αυτοθυσία”

«Χαίρομαι που είμαστε εδώ για να αρχίσουμε μια σοβαρή προσπάθεια με την Εθνική ομάδα της χώρας μας. Είμαστε πολύ καλά, ακόμη καλύτερα από ό,τι περίμενα. Σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά, το Προολυμπιακό Τουρνουά έχει ιδιαιτερότητες, δεν έχεις πολύ χρόνο να προετοιμαστείς, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Δουλεύουμε καλά, αύριο έχουμε το πρώτο φιλικό και θα το αντιμετωπίσουμε σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση. Τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο, εμπειρία και το πιο σημαντικό είναι πως έχουν διάθεση να κάνουν κάτι καλό με την Εθνική ομάδα».

«Να βρεθούμε όλοι στην ίδια σελίδα από άποψη φιλοσοφίας και κινήτρου. Εδώ δεν χωράνε εγωισμοί, χρειάζεται αυτοθυσία. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις πως στην Εθνική ομάδα μπορεί να έχεις διαφορετικό ρόλο, αλλά να κάνεις ό,τι μπορείς για να συνεισφέρεις, να δώσεις και την καρδιά σου».



Σχολιάστε εδώ