Ζέττα Μακρή στο “Π”: Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τη δική της νίκη

Έδωσε έναν υποδειγματικό αγώνα

Όπως ξέρει να σφραγίζει κάθε συλλογική προσπάθεια

Της
ΖΕΤΤΑΣ Μ. ΜΑΚΡΗ
Υποψήφιας Βουλευτού Νέας Δημοκρατίας Νομού Μαγνησίας


Η «μαγιά» της πρώτης Κυριακής, η δυναμική της πρώτης τετραετίας, οι εγγυήσεις της πρώτης πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δικαιωθούν μέσα από τη νέα κάλπη, τη νέα δυνατή φωνή των ψηφοφόρων, τη νέα ευκαιρία να εδραιώσουμε την αυτοδυναμία της Ελλάδας.

Οι δεύτερες εκλογές, της 25ης Ιουνίου, είναι για εμάς πρωταγωνίστριες στην πολιτική σκηνή, όχι μια δρομολογημένη επανάληψη, αλλά ο κεντρικός ρόλος και λόγος, που μοιράζεται σε δύο συνέχειες για να βγει ισχυρός, να κυβερνήσει αυτοδύναμος και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά, σταθερά, τολμηρά.

Οι αρχικές μας διατυπώσεις παρέμειναν κύριες, επίκαιρες και έγκυρες, οι λέξεις μας προσεκτικά, προφητικά και δικαιωματικά επιλεγμένες, η ουσία τους καθρέφτης της πολιτικής διακυβέρνησης και του πολιτικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Το ιστορικό ποσοστό της 21ης Μαΐου δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τα ίδια εκείνα μηνύματα με τα οποία μπήκαμε στην πρώτη προεκλογική περίοδο, τις θέσεις που μας ανέδειξαν, τις απόψεις που μας έφεραν στην πρώτη γραμμή με μια πρωτοφανή διαφορά.

Αυτή η ψαλίδα που άνοιξε στη διαφορά του 20% ήρθε να ψαλιδίσει τα ξέφτια που κρεμόντουσαν από τις υποσχέσεις της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ήρθε να ψαλιδίσει κάθε ανεδαφικό αφήγημα και παραπλανητικό δέλεαρ.

Αυτή η ψαλίδα του 20%, αυτή η νίκη Ελληνίδων και Ελλήνων, αυτή η δικαίωση και η ανταμοιβή, αυτή η διαφορά πρέπει να φροντίσουμε να ανοίξει ακόμα περισσότερο, γιατί μπορεί!

Αρκεί να δώσουμε ενωμένοι και αυτόν τον αγώνα, να μην εφησυχάσουμε στη διαφορά, αλλά να στοχεύσουμε στο να ανοίξουμε την ψαλίδα, καθεμία και καθένας, πιάνοντας όλα τα χέρια μαζί, σαν ένα, το αιχμηρό αντικείμενο που η απόσταση των δύο άκρων του έχει συνδεθεί συμβολικά με την απόσταση που χωρίζει αγεφύρωτες ιδεολογίες, ξεκάθαρα διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις, αντίθετες απόψεις.

Αυτήν τη διαφορά θέλουμε να την κατοχυρώσουμε, είναι η διαφορά που επιβεβαιώνει την πολιτική μας πορεία, η διαφορά που μας κάνει να διαφέρουμε, η διαφορά που κάνει όλη τη διαφορά!

Ας κάνουμε και πάλι τη διαφορά, ας ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, τιμώντας την κάλπη, τη χώρα, τη Δημοκρατία, τη νέα ευκαιρία, συνεχίζοντας στον δρόμο της εδραιωμένης και καλοδουλεμένης προοπτικής.

Αυτή η διαφορά είναι ο κότινος που φέρουμε περήφανα μέχρι την επόμενη νίκη!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ