“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 115: Ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία  για τις επαφές της με τον Βίκο.

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 115: Ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία  για τις επαφές της με τον Βίκο.

Δείτε το 115ο επεισόδιο. Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. 


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 115

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι παρά τις αντιρρήσεις του Λευτέρη. Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία  για τις επαφές της με τον Βίκο.
Ο Λευτέρης κάνει παρατήρηση στον Γεράσιμο για την εμμονή που έχει με την Ελισάβετ. Στην ταβέρνα της Ευτυχίας προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Φιλαρέτη να του πει αν θα προχωρήσουν στην κουρά της Ελισάβετ. Η συμπεριφορά της Τασούλας βάζει τον Γιώργο σε υποψίες ότι κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του.
Ο Πέτρος δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον κάνει να επιστρέψει και πάλι στην Γερακιανή. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν συνειδητοποιήσει πώς πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο Γιώργος; Θα αποκαλύψει η Αλεξία στον Θέμη την αλήθεια για την σχέση της με τον Βίκο;

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Σχολιάστε εδώ