Ζωή Ράπτη στο “Π”: Τολμηρά μπροστά, για μια σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες

Ζωή Ράπτη στο “Π”: Τολμηρά μπροστά, για μια σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες

Της
ΖΩΗΣ ΡΑΠΤΗ
πρώην Υφυπουργού Υγείας,
Βουλευτού ΝΔ Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών


Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου απέδειξε ότι στο όραμα του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή, αντικατοπτρίστηκε και το όραμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς για μια καλύτερη Ελλάδα.

Η νίκη αυτή μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, με ακόμα μεγαλύτερη σεμνότητα και υπευθυνότητα, τον πολιτικό διάλογο και την παρουσίαση τεκμηριωμένων προτάσεων του προγράμματος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την τετραετία 2023 – 2027.

Στις πρόσφατες εκλογές οι συμπολίτες μας ψήφισαν υπέρ της σταθερότητας, υπέρ μιας ανάπτυξης με λιγότερες ανισότητες, υπέρ του μέλλοντος που μας αξίζει, σε εμάς και στα παιδιά μας. Στις λαϊκές περιοχές των μεγάλων πόλεων γκρέμισαν το αφήγημά του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι φιλολαϊκό κόμμα που εκφράζει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα. Εξέφρασαν ταυτόχρονα ικανοποίηση για την πολιτική της κυβέρνησης και εναποθέτουν την εκπλήρωση των προσδοκιών τους σε μια νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, διασφαλίζοντας ισχυρή ανάπτυξη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς, αύξηση του εθνικού εισοδήματος και μέρισμα ανάπτυξης σε όλους, ιδιαίτερα στους ασθενέστερους.

Οι συμπολίτες μας απέρριψαν την τοξικότητα της αντιπολίτευσης, τον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τις «κυβερνήσεις ηττημένων», ανοχής και ειδικού, σκοπού που μόνο σε περιπέτειες μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα. Έδωσαν το μήνυμα για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, που μπορεί να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Εξέφρασαν την προτίμησή τους στην ξεκάθαρη πρόταση διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την αντάμειψαν στην κάλπη όχι μόνο για το έργο της και την πρόοδο που σημείωσε η ελληνική οικονομία αλλά και για τις προτάσεις και το σχέδιό της για το μέλλον. Το σχέδιο αυτό βασίζεται στην ολοκλήρωση του οικοδομήματος που χτίστηκε την προηγούμενη τετραετία. Αποσκοπεί σε καλύτερους μισθούς, ενισχυμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποτελεσματικό κράτος, ισχυρή πατρίδα. Ωστόσο χρειάζεται συστηματική δουλειά, καθώς εκκρεμούν ακόμη πολλά ζητήματα σε σχέση με τη μεγάλη γραφειοκρατία και το βαθύ κράτος, που πρέπει να επιλυθούν. Γι’ αυτό, η επίτευξη της αυτοδυναμίας σε αυτές τις εκλογές έχει θεμελιώδη σημασία. Για να προκύψει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση, που μπορεί να κάνει πραγματικότητα τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι άδεια και θα πρέπει να γεμίσει ξανά με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Το κοντέρ θα ξεκινήσει ξανά από το μηδέν και οι συμπολίτες μας θα πρέπει να επανεπιβεβαιώσουν την απόφαση που ουσιαστικά πήραν στις προηγούμενες εκλογές. Καλούμαστε να ψηφίσουμε όλοι ξανά ποιος θα είναι κυβέρνηση.

Στη νέα προεκλογική περίοδο συνεχίζουμε να πορευόμαστε με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε, με την ειλικρινή αυτοκριτική και την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση. Αποφασισμένοι να φέρουμε στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου τα προβλήματα των πολιτών, προτάσεις και λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και να φέρουν αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, ζητώντας τη μέγιστη δυνατή στήριξη και συσπείρωση, για να υλοποιήσουμε το όραμα όλων μας: Μια σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ