Π. Ραβούσης στο “Π”: Μιλώντας για δύο νταμπλ

Π. Ραβούσης στο “Π”: Μιλώντας για δύο νταμπλ

Του
ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΒΟΥΣΗ
Παλαίμαχου της ΑΕΚ που κατέκτησε το νταμπλ το 1978


Είναι έντονες οι μνήμες από τα παλιά, ζωηρές και πάντα ζωντανές. Όπως η τότε, έτσι και η τωρινή ομάδα της ΑΕΚ είναι κυρίαρχη, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και την παραδέχονται φίλοι και αντίπαλοι. Τότε, θυμάμαι, είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά, ενώ στον Τελικό του Κυπέλλου επικρατήσαμε 2-0 του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη φέτος.

Η τωρινή ομάδα φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή του προπονητή της. Ο Αλμέιδα μεταμόρφωσε την ΑΕΚ προς το καλύτερο και έχει τον τρόπο να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του και τίποτα λιγότερο. Εννοείται ότι και ο «Τσικ» (σ.σ.: Τσαϊκόφσκι) ήταν σπουδαίος, όμως ήταν σε όλους γνωστό πως η ομάδα είχε δουλευτεί εξαιρετικά από τον Φάντροκ. Σε κάθε περίπτωση, αποδίδαμε αυτό που συνηθίζουμε να λέμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, απέχοντας σημαντικά από τους αντιπάλους μας.

Η ΑΕΚ έχει μέλλον. Αρκεί να συνεχίσει σ’ αυτό το μονοπάτι σταθερότητας και ουσίας. Η Νέα Φιλαδέλφεια ξανάγινε το σπίτι της και μακάρι να το διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού, μακριά από τιμωρίες και κακοτοπιές. Ο Μελισσανίδης ξέρει πώς να την ενισχύσει και το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μεγάλη προοπτική, τόσο για το γόητρο όσο και οικονομικά.

Χαίρομαι να βλέπω την ΑΕΚ. Την παρακολουθώ συνέχεια και διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι μόνο βήματα προόδου κάνει πλέον. Και για μένα αυτό ακριβώς είναι που μετράει πιο πολύ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sport24.gr


Σχολιάστε εδώ