Με υποκλοπές, Τέμπη, ακρίβεια και σκάνδαλα ο Μητσοτάκης πήρε… χαλαρά 40%… Δηλαδή, αν είχαμε τίποτα ναυάγια…

Με υποκλοπές, Τέμπη, ακρίβεια και σκάνδαλα ο Μητσοτάκης πήρε… χαλαρά 40%… Δηλαδή, αν είχαμε τίποτα ναυάγια…

♣ …εκρήξεις ηφαιστείων κ.ά., πόσο θα έπαιρνε, 60%; Με επίθεση εξωγήινων πάνω κι από 70%;

♣ Για να καταλάβω: Σε τρεις εβδομάδες, στον ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν στρατηγική, οργάνωση, τακτική και πρόσωπα; Και στα διαλείμματα θα λύσουν το Κυπριακό.

♣ (Υπό ομαλές συνθήκες, στην Κουμουνδούρου κάνουν τρεις συσκέψεις για να αποφασίσουν αν η Γη όντως κινείται!)

♣ Ξεψάρωσε και ο Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής». Τι σύμπτωση! Στον «Σασμό» ψάχνουν ζεν πρεμιέ για την τρίτη σεζόν.

♣ Το ότι στο ΚΚΕ πιστεύουν πως έχουν ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα για τη χώρα είναι πιο… ανέκδοτο και από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ ότι έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια!

♣ Παραπονιέται ο Βαρουφάκης ότι οι ολιγάρχες πίνουν σαμπάνιες που το ΜέΡΑ25 δεν είναι στη Βουλή. Άντε καλέ! Και με ποιον θα… σπάνε πλάκα;

Διαμήνυσε στα στελέχη του ο Μητσοτάκης ότι δεν θα ανεχτεί αλαζονεία και έπαρση. Λογικό. Δεν μπορεί να βγαίνει ο πάσα ένας και να του… παίρνει τη δουλειά!

♣ Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά. Θέμα… ΣΥΡΙΖΑ τίθεται. Γενικώς.

♣ Ανιαρή θα είναι η επόμενη Βουλή. Έμεινε εκτός ο Βαρουφάκης, δεν εξελέγη και ο Σπ. Μπιμπίλας. Πόσο να γελάσεις πια με τον… Βελόπουλο;

♣ Είπε μεν ο Τσίπρας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα, αλλά δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Δηλαδή, αν δεν αναλάμβανε την ευθύνη…

♣ …τι ακριβώς θα έκανε; Beach party στο Σούνιο;

♣ Αν θα μας λείψει κάτι από την επόμενη Βουλή, αυτό θα είναι ο Βαρουφάκης να περιφέρεται με τα χαβανέζικα πουκάμισα. Στυλ… Στ. Παράβας στις ταινίες του ’60!

♣ «Απατεώνα» αποκάλεσε τον Ερντογάν ο Κιλιτσντάρογλου. Δηλαδή, πάλι καλά για τον Μητσοτάκη, που ο Τσίπρας τον είπε μόνο… «διεφθαρμένο» και «εγκληματία»!

Πρωτάθλημα ο ΠΑΟ και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είχε προβλέψει ο Τσίπρας. Για τους τυχερούς αριθμούς στο Τζόκερ να τηλεφωνήσουμε Κουμουνδούρου ή καλύτερα όχι;

♣ ΜέΡΑ25: Και τα άσχημα χωριά όμορφα καίγονται!

♣ Αν είναι να βλέπουμε live τον Βελόπουλο να δηλώνει εν δυνάμει πρωθυπουργός, πρέπει να έχουμε κάθε τόσο εκλογές. Μέχρι, τουλάχιστον, να ανοίξει ο Σεφερλής το «Δελφινάριο»!

♣ Σύμφωνα με έρευνα, ανακούφιση, ελπίδα και ικανοποίηση για τη νίκη της ΝΔ δήλωσε το 50% των πολιτών. Της… Ελβετίας;

♣ Δικαιώθηκε πανηγυρικά και ο Τσίπρας, που έλεγε ότι θα πέσουν έξω οι δημοσκοπήσεις. Αλλά προς το… χειρότερο!

♣ Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): «Ο κόσμος περιμένει από εμάς σοβαρότητα». Και θα περιμένει. Και θα περιμένει!

♣ Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε καταστήματα στην περιοχή της Αττικής. Και δεν άφηνε τίποτα για την… εφορία.

Αποχωρεί, λέει, από την πολιτική ο Θ. Τζήμερος. Και, δηλαδή, πότε είχε έρθει, για να φύγει τώρα;

♣ Ο Παπαδημούλης ζήτησε να μπει συνοδηγός του Τσίπρα ο Ν. Ηλιόπουλος. Ο οποίος βάζει GPS για να πάει σαλόνι-κρεβατοκάμαρα.

♣ «Εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας», διαβεβαιώνει καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ. Μετά από πρόσφατο ταξίδι του στην Ελλάδα!

♣ Επιστρέφει και ο Κάρλος Ζέκα στον ΠΑΟ. Σαν να λέμε, γυρίζει ο Σουφλιάς στην πολιτική. Ο Στράτος Διονυσίου στις πίστες!

♣ Διαβάζω ότι, αν φύγει ο Τσίπρας, αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει είτε η Δούρου είτε η Αχτσιόγλου. Πώς λέμε, να φύγει ο Μέσι…

♣ …και στη θέση του η Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει τον Κουρμπέλη!

♣ Και καλά, ο Αντώναρος δεν είναι σοβαρή περίπτωση, όλοι οι άλλοι που ασχολούνται σοβαρά μαζί του τι είναι; Η επιτομή της σοβαρότητας;

♣ Καημό το ‘χω να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι στη Χαβάη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ