“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 111: Η Αλεξία υποψιάζεται τον Βίκο; Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 111: Η Αλεξία υποψιάζεται τον Βίκο; Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή

Δείτε το 111ο επεισόδιο. Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. 


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 111
Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανόλη για να μεταφέρει τα οστά του Διακοσάββα στο δάσος. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για το πώς θα πουν στην Ελισάβετ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της. Η Αλεξία συνειδητοποιεί ότι ο Βίκος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Κύρας και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει πληροφορίες. Ο Θέμης εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι η Θάλεια είναι αστυνομικός και «άνθρωπος» του Βίκου στο μαγαζί. Απαιτεί από εκείνη να του πει τα πάντα για τις προθέσεις του Βίκου. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν του ανακοινώσει η Τασούλα την πρόθεση της να τον ακολουθήσει μακριά από το χωριό; Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος στη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο; Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρας.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Σχολιάστε εδώ