Ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό; Αδιαπραγμάτευτη επιστροφή στο σπίτι του!

Ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό; Αδιαπραγμάτευτη επιστροφή στο σπίτι του!

Η μεγάλη επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Mετά από έξι χρόνια, ο Έλληνας διεθνής μέσος θα φορέσει και πάλι τη πράσινη φανέλα, με την αμοιβαία υπόσχεση να γίνεται πράξη, ολοκληρώνοντας την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην Κοπεγχάγη.

Μία εξαετία που συνοδεύτηκε από το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μπόλικη αγάπη από τον κόσμο της ομάδας, τίτλους, παιχνίδια στο Champions League και δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο. Στο «τριφύλλι» ήθελαν κατά βάση την ηγετική του παρουσία στα αποδυτήρια, θέλουν να του δώσουν ένα σημαντικό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όταν ολοκληρώσει την καριέρα.

Ο 35χρονος άσος δεν μπήκε καν στην διαδικασία να συζητήσει τους οικονομικούς όρους της επιστροφής του, δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση για τα δεδουλευμένα, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίξει και πάλι για τον Παναθηναϊκό. Μία συμπεριφορά που προφανώς και εκτιμήθηκε στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου από κάθε άποψη, καθώς ο Ζέκα έδειξε και στη πράξη πως θεωρεί το «τριφύλλι», σπίτι του.

2.095 ημέρες πίσω η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατέληγε ως εξής: «Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει». Και δεν έσπασε ποτέ! Ας πέρασαν 6 χρόνια. Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζέκα στο σπίτι του! Ο Κάρλος υπέγραψε το συμβόλαιο της επανόδου του στον Παναθηναϊκό και θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο «Γ. Καλαφάτης».

Κάρλος Ζέκα στο “Π”: Ένας σοβαρός τραυματισμός σε κάνει πιο δυνατό

Πάτησε Ελλάδα το 2011 σε ηλικία 23 ετών με το διαβατήριο να γράφει Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες και εθνικότητα «Πορτογάλος». Μετά από 249 συμμετοχές και έξι χρόνια με την πράσινη φανέλα -τα περισσότερα με το περιβραχιόνιο στο χέρι- και άλλα έξι χρόνια στην Κοπεγχάγη, ο Ζέκα, με ελληνική υπηκοότητα και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα πλέον, γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Η φανέλα με το Τριφύλλι στην καρδιά, αυτή που τίμησε όσο λίγοι τον 21ο αιώνα, τον περιμένει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)


Σχολιάστε εδώ