Hellas Rally Raid στο Καρπενίση…

Hellas Rally Raid στο Καρπενίση…

Το γνωστό rally raid που έκανε πρεμιέρα το 2011, ζωντανεύει για άλλη μια φορά στο Καρπενήσι. Μετά από λίγες μέρες ασθενής βροχόπτωσης στα ομιχλώδη βουνά της κεντρικής Ελλάδας, το έδαφος όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του Hellas Rally Raid, ήταν αρκετά προκλητικό. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη της Ελλάδας, την Ευρυτανία, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για ράλι.

Οι διοργανωτές έκαναν εξαιρετική δουλειά, εκμεταλλευόμενοι τη δορυφορική παρακολούθηση, παρακολουθώντας κάθε έναν από τους 325 διαγωνιζόμενους, παρακολουθώντας την ταχύτητά τους και την ακριβή τοποθεσία τους ανά πάσα στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, εμπόδισαν τους διαγωνιζόμενους να κινηθούν λανθασμένα προς την αντίθετη κατεύθυνση και σε μερικές περιπτώσεις μπόρεσαν να επικοινωνήσουν απευθείας με κάθε συμμετέχοντα που φαινόταν χαμένος, να ελέγξουν για τυχόν ζημιές και να βεβαιωθούν ότι όλα ήταν εντάξει.

Οι αθλητές ήρθαν για να διασχίσουν εκπληκτικά τοπία ως εισαγωγή στο ράλι. Ήταν μόνο μια γεύση του τι θα ακολουθούσε. Εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την προθυμία τους να προκαλέσουν τον εαυτό τους στα επόμενα στάδια, ακόμη και με την πρόγνωση του καιρού που προβλέπει βροχοπτώσεις.

Με πληροφορίες και βιντεο απο το ICARUS SportsPhoto Credits: Actiongraphers

Σχολιάστε εδώ