Κυρ. Βελόπουλος στο “Π”: Βάφτισαν «ρατσιστικές» ακόμα και τις ορθόδοξες εικόνες της Παναγίας!

Κυρ. Βελόπουλος στο “Π”: Βάφτισαν «ρατσιστικές» ακόμα και τις ορθόδοξες εικόνες της Παναγίας!

Του
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προέδρου της Ελληνικής Λύσης


Εμείς, οι πραγματικά πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί, δεν δεχόμαστε μαθήματα ανθρωπισμού από κανέναν. Γιατί η ίδια η Ορθοδοξία είναι η αγάπη και ο πραγματικός ανθρωπισμός. Όχι η κατ’ επάγγελμα φιλανθρωπία, όπως η φιλανθρωπία των ΜΚΟ.

Από την άλλη, όμως, ως ορθόδοξος χριστιανός, δεν ανέχομαι να προσβάλλουν την πίστη μου, τις παραδόσεις και τις αξίες μου. Ακόμα περισσότερο, δεν ανέχομαι να κάνουν την ξενόφερτη απεχθή προπαγάνδα στα παιδιά των Ελλήνων, μέσα στα σχολεία, στα ίδια τα σχολικά βιβλία!

Η καταγγελία, λοιπόν, που έκανα για το περιβόητο βιβλίο Θρησκευτικών της Γ’ Δημοτικού έγινε αντικείμενο πολιτικής προπαγάνδας, με το σύστημα να επιδίδεται σε λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον μου, εξαπολύοντας ορυμαγδό ψευδών ειδήσεων.

Οι επαγγελματίες συκοφάντες, όμως, συνετρίβησαν υπό το βάρος των γεγονότων: Το ίδιο το ΣτΕ έχει διατάξει την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου βιβλίου, με την κυβέρνηση να αδιαφορεί για την απόφαση, που είναι τελεσίδικη! Βγαίνουν οι παράνομοι, δηλαδή, για να εγκαλέσουν εμάς που υπερασπιζόμαστε εκτός από την πίστη μας και την ίδια τη νομιμότητα!

Έβγαζαν στα κανάλια έναν άγνωστο για να αντικρούσει τις απόψεις μου, την ίδια στιγμή που υπήρχαν απανωτές ανακοινώσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, του επίσημου φορέα δηλαδή, που με δικαιώνουν πλήρως και στέκονται στο πλευρό μου! Έπειτα, όπως ενημερώθηκα, ο περιφερόμενος σχολιαστής ήταν εκ των συγγραφέων του συγκεκριμένου βιβλίου!

Είχαν μάλιστα το θράσος να αποκρύψουν την επίσημη ανακοίνωση της επίσημης και μεγαλύτερης ένωσης των θεολόγων, με την οποία κατήγγειλαν πως εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με την υπουργό Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να απαιτήσουν την απόσυρση του βιβλίου, αλλά η υπουργός αρνήθηκε να τους δεχτεί!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άσκησαν λογοκρισία στα λεγόμενά μου, αποκρύπτοντας την έτερη καταγγελία μου, για το κατάπτυστο κείμενο σε σχολικό εγχειρίδιο, το οποίο προωθεί την παιδεραστία. Το οποίο μάλιστα συνέδεσα ευθέως με τη σκοτεινή υπόθεση των τεράτων του Κολωνού, που βίαζαν ένα κοριτσάκι, μαθήτρια δημοτικού, και ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι! Για τη συγκεκριμένη αποκάλυψή μου οι συκοφάντες μου δεν είπαν το παραμικρό!

Αυτός ο ορυμαγδός συκοφαντίας και μαύρης προπαγάνδας βέβαια δεν ήταν κάτι καινούργιο. Εδώ και τέσσερα χρόνια πολιτεύομαι με επιχειρήματα, με προτάσεις και λύσεις. Είμαι συνηθισμένος λοιπόν να εισπράττω συκοφαντίες, διότι απλούστατα δεν μπορούν να αντικρούσουν την πολιτική μας παρουσία με επιχειρήματα.

Αυτό, όμως, που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι οι ύβρεις που ακούστηκαν για την ορθόδοξη απεικόνιση της Παναγίας στις αγιογραφίες μας. Προκειμένου να πλήξουν τις απόψεις μου, έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν «ρατσιστική» την ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας!

Τους ερωτώ λοιπόν: Έχουν εικόνα της Παναγίας στο σπίτι τους; Ή, ακολουθώντας το παράδειγμα του αρχηγού τους, έχουν αντικαταστήσει τις ορθόδοξες εικόνες με είδωλα από πέτρινα βατραχάκια; Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν οι συκοφάντες μου πιστεύουν στο Φενγκ Σούι ή στον «Φου Μαντσού». Έχω, όμως, τεράστιο πρόβλημα όταν προσβάλλουν την πίστη μου.

Κάποιος, λοιπόν, που φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει την ασκητική, γλυκιά μορφή της Παναγίας μας, όπως απεικονίζεται στην ορθόδοξη αγιογραφία, «ρατσιστική», δεν αποτελεί για εμένα ούτε κριτή ούτε συνομιλητή, παρά ένα θλιβερό υποκείμενο που του πρέπει μόνο απαξία.

Αυτό το ποιόν των κατηγόρων μας αποδεικνύει ότι η Ελληνική Λύση βρίσκεται στη σωστή πλευρά της πολιτικής, στη σωστή πλευρά της κοινωνίας, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ