Προγνωστικά VS Live στοιχήματα: Ποια είναι η διαφορά;

Όταν κάνουν προβλέψεις στο διαδίκτυο, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ live και προγνωστικών στοιχημάτων. Τι είναι αυτά και ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους; Ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε κάθε είδος στοιχήματος στο https://amunra.com/gr/sports και ας επισημάνουμε τις βασικές ιδιαιτερότητες της κάθε επιλογής.

Τα live και τα προγνωστικά στοιχήματα είναι οι δύο κύριοι τύποι αθλητικών προβλέψεων στις ιστοσελίδες στοιχημάτων. Ωστόσο, διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Αν είστε αρχάριος, διαβάστε παρακάτω για τα χαρακτηριστικά κάθε τύπου πρόβλεψης.

Προγνωστικά Αθλητικά Στοιχήματα: Ουσία, οφέλη και χαρακτηριστικά

Μια πρόβλεψη προ αγώνα γίνεται πριν από την έναρξη ενός αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίκτες στοιχημάτων ανοίγουν το πρόγραμμα, επιλέγουν έναν επερχόμενο αγώνα και ορίζουν τις προβλέψεις τους. Σημειώστε ότι οι προβλέψεις πριν από τον αγώνα έχουν μάλλον σταθερές αποδόσεις (πιο κοντά στον αγώνα, οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς). Αυτά τα στοιχήματα είναι ωφέλιμα λόγω των επόμενων ιδιαιτεροτήτων:

– Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να τοποθετούν προβλέψεις όποτε θέλουν,

– οι αποδόσεις είναι σταθερές και δεν αλλάζουν δραστικά,

– μεγάλη σειρά διαθέσιμων αθλητικών κλάδων και αγορών,

– αρκετός χρόνος για τη μελέτη των στατιστικών στοιχείων.

Γίνονται δεκτές τόσο οι δωρεάν προβλέψεις (μπόνους) όσο και οι προβλέψεις με πραγματικά χρήματα. Ωστόσο, οι παίκτες στοιχημάτων θα πρέπει να παρακολουθούν τα στοιχήματα πριν και μετά τον αγώνα.

Live Αθλητικά Στοιχήματα: Ουσία, πλεονεκτήματα και ιδιαιτερότητες

Τα live στοιχήματα συνεπάγονται ότι οι προβλέψεις γίνονται ακριβώς κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος. Οι παίκτες στοιχημάτων παρακολουθούν έναν αγώνα, λαμβάνουν αμέσως μια απόφαση και τοποθετούν στοιχήματα, με βάση την τρέχουσα κατάσταση σε έναν αγωνιστικό χώρο. Αυτός ο τύπος online στοιχήματος απαιτεί γρήγορη αντίδραση και προσαρμογή. Οι live προβλέψεις χαρακτηρίζονται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

– γρήγορα μεταβαλλόμενες αποδόσεις,

– υψηλότερο επίπεδο ενθουσιασμού,

– την ανάγκη άμεσης προσαρμογής σε μια γρήγορα μεταβαλλόμενη κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο,

– το εύρος των αγώνων είναι περιορισμένο (δεν μεταδίδονται όλοι οι αγώνες σε ζωντανή λειτουργία),

– το περιθώριο κέρδους είναι χαμηλότερο.

Οι live προβλέψεις θεωρούνται ριψοκίνδυνες, καθώς οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να αντιδρούν άμεσα και έχουν ελάχιστο χρόνο για να λάβουν αποφάσεις. Ωστόσο, αυτή η περίπτωση διεγείρει την παραγωγή ενδορφινών και αυξάνει το επίπεδο ενθουσιασμού. Οι παίκτες του στοιχήματος ζητωκραυγάζουν για τους αγαπημένους τους παίκτες ή συλλόγους και προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από τις προβλέψεις τους.

Προγνωστικές προβλέψεις VS Live: Σύγκριση & Διαφορές

Οι προβλέψεις live και οι προγνωστικές είναι δύο διαφορετικοί τύποι στοιχημάτων. Και τα δύο είναι δημοφιλή για τα διαδικτυακά στοιχήματα. Διαφέρουν σε πολλαπλές πτυχές, όπως:

– Αποδόσεις,

– το επίπεδο κινδύνου,

– ο χρόνος τοποθέτησης των προβλέψεων,

– η ταχύτητα αντίδρασης.

Τα στοιχήματα προγνωστικών είναι λιγότερο επικίνδυνα και πιο κατάλληλα για αρχάριους παίκτες, ενώ οι live προβλέψεις συνιστώνται για έμπειρους παίκτες.

Ωστόσο, σημειώστε ότι και τα δύο είδη προβλέψεων απαιτούν ενδελεχή προετοιμασία. Τα στατιστικά στοιχεία χρησιμεύουν ως ισχυρό εργαλείο για κάθε στοιχηματία. Η μελέτη των στατιστικών είναι απαραίτητη για την ανάλυση των ανταγωνιστών, την πραγματοποίηση αιτιολογημένων στοιχημάτων και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Πώς να κάνετε στοιχήματα;

 

Ανεξάρτητα από το επιλεγμένο είδος αθλητικού στοιχήματος, είναι απαραίτητη η κατάθεση λογαριασμού. Έτσι, επιλέξτε ένα κατάλληλο σύστημα πληρωμής από τη λίστα των υποστηριζόμενων επιλογών, εισάγετε το ποσό της επένδυσης, καθορίστε τις λεπτομέρειες της συναλλαγής και επιβεβαιώστε μια συναλλαγή.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τον επιθυμητό αθλητικό κλάδο, δείτε το πρόγραμμα των επερχόμενων διοργανώσεων και αποφασίστε για το είδος της πρόβλεψης.

Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε μπόνους για να πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες νίκης σας. Οι online στοιχηματικές εταιρείες δίνουν δωρεάν στοιχήματα, μετρητά και άλλες προσφορές για να προσελκύσουν περισσότερους παίκτες στοιχημάτων και να τους βοηθήσουν να κερδίσουν περισσότερες νίκες.

Το online στοίχημα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος για να απολαύσετε το χόμπι σας και να κερδίσετε χρήματα από αυτό. Οι online στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν στους πελάτες τους πολλαπλά προνόμια, όπως μπόνους, πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο και ευρεία κάλυψη των γεγονότων. Είναι δυνατόν να διατηρείτε τον λογαριασμό σας στο smartphone σας και να διαχειρίζεστε τα στοιχήματα ανά πάσα στιγμή εν κινήσει.




Σχολιάστε εδώ