Δ. Κουτσούμπας: Πανίσχυρο ΚΚΕ! Να ξανακοκκινίσουν Εύοσμος, Σταυρούπολη, Τούμπα, Καλαμαριά (video)

Δ. Κουτσούμπας: Πανίσχυρο ΚΚΕ! Να ξανακοκκινίσουν Εύοσμος, Σταυρούπολη, Τούμπα, Καλαμαριά (video)

Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Α’ Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό απηύθυνε η Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Μαχητική, με παλμό και ζωντάνια η συγκέντρωση μελών, φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συμπορευόμενων μαζί τους στους αγώνες, εξέπεμψε μήνυμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης σε μία βδομάδα. Ξεχωριστή η παρουσία νέων παιδιών, μελών και φίλων της ΚΝΕ, εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών που μετάγγισαν νεανικό οξυγόνο στο χώρο που τους φιλοξένησε σε μια ανάπαυλα της εκλογικής μάχης που συνεχίζεται ως την τελευταία ώρα για να μη χαθεί καμία κόκκινη ψήφος – κατάθεση για τους αγώνες που έρχονται.

Λίγο πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης της συγκέντρωσης κατέφτασαν στο χώρο οι προσυγκεντρώσεις, με τα συνθήματα και τις κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν ακατάπαυστα χρωματίζοντας τον ορίζοντα του Θερμαϊκού: “ΚΚΕ το Κόμμα σου λαέ” και “Ενας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία”!

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Θεανώ Καπέτη και Κώστας Παρασκευάς, ο Ζήσης Λυμπερίδης μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, ο Θανάσης Χρηστίδης, Ευθύμης Δημάκης, Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, Δημήτρης Παπατολίδης μέλη της ΚΕ. Ακόμα υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους της Θεσσαλονίκης.

Η συγκέντρωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος στην Α και Β Θεσσαλονίκης.

Δειτε την ομιλία:

Διαβάστε αποσπάσματα απο την ομιλία

Με πληροφορίες απο το 902.gr

Σχολιάστε εδώ