Τη δόξα κατακτήστε!

Τη δόξα κατακτήστε!

Απόψε, τα δώδεκα πρωταθλήματα της ΑΕΚ (1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994, 2018) γίνονται 13! Η κατά κοινή ομολογία εξαιρετική ομάδα του Ματίας Αλμέιδα χρειάζεται έναν μόλις βαθμό στην αναμέτρηση με τον Βόλο για να σφραγίσει και τυπικά το επίτευγμά της, την πρωτιά στη Super League.

Δεν ήταν εύκολη χρονιά, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα στο πρώτο μισό της να κυριαρχεί. Όμως, τη στιγμή που έπρεπε, η «Ένωση» έδειξε χαρακτήρα και χάρη στην άπαρτη (με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό) έδρα της μπήκε στα πλέι οφ αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τον τίτλο. Και παρότι α­ντιμετώπισε προβλήματα, με ελλείψεις και τραυματισμούς, δεν λύγισε, δεν δείλιασε και σήμερα κόβει πρώτη το νήμα.

Προφανώς, σήμερα δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα, ενώ χιλιάδες θα συρρεύσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια βραδιά γιορτής και άφθονων εκπλήξεων, τόσο για όσους θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα το ματς όσο και για εκείνους που δεν κατάφεραν εγκαίρως να εξασφαλίσουν θέση. Παρών θα είναι ο τραυματίας αρχηγός Σέρχιο Αραούχο, που ταξίδεψε από την Ισπανία για τον σκοπό αυτό, ενώ με τη δική τους ξεχωριστή παρουσία θα λα­μπρύνουν τη γιορτή που θα οργανωθεί οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ. Φυσικά, η νύχτα θα… γίνει μέρα τη στιγμή της απονομής του βαρύτιμου τροπαίου στους «κιτρινόμαυρους».

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στους οπαδούς της για την αποφυγή περιστατικών που ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.

Παναθηναϊκός-Άρης και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι τα άλλα δύο παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν την τρίτη θέση και το πιο καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα και με ισοπαλία, ενώ μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20:00.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ