Μπριάνα Γουίστ: Η δουλειά μου μιλάει από μόνη της

Μπριάνα Γουίστ: Η δουλειά μου μιλάει από μόνη της

«Πιστεύω ότι καθένας από εμάς έχει μια έμφυτη σύνδεση με τη σοφία. Συχνά, τα παιδιά τη βιώνουν ξεκάθαρα προτού το μεγάλωμα αρχίσει να προκαλεί παρεμβολές στη σχέση τους μαζί της.

Ως ενήλικοι, την ξαναβρίσκουμε μπαίνοντας σε ένα ταξίδι ενδοσκόπησης και διερεύνησης του εαυτού μας. Αν το πέρασμα του χρόνου και μόνο ισοδυναμούσε με την κατάκτηση της σοφίας, τότε ο κόσμος μας θα ήταν πολύ διαφορετικός.

Ο χρόνος μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτος και οι ζωές μας να παραμείνουν ανεπεξέργαστες, χωρίς καμία ουσιαστική επίγνωση. Η σοφία έρχεται μέσα από τη συνειδητή απόφαση να καλλιεργήσουμε την αλήθεια, να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, να θέσουμε τα δύσκολα ερωτήματα που είναι και τα πιο όμορφα. Νομίζω πως οποιοσδήποτε στο ξεκίνημά του σε οποιοδή­ποτε πεδίο υφίσταται κάποιου είδους υποτίμηση και δεν έχω αποτελέσει εξαίρεση. Όμως θεωρώ πως η δουλειά μου μιλάει από μόνη της.

Κάθε άτομο με το οποίο συνδέομαι και μοιράζεται μαζί μου μια ουσιαστική εμπειρία που είχε με τα βιβλία μου σημαίνει για εμένα περισσότερα από όσα θα μπορούσα να εκφράσω ποτέ. Ελπίζω πραγματικά να με θυμούνται ως κάποια που επηρέασε θετικά τις ζωές άλλων με κάποιον τρόπο».

Υπογραφή: Μπριάνα Γουίστ, Συγγραφέας και Influencer


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ