Απόλυτα βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές δηλώνει ο Τσίπρας…

Απόλυτα βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές δηλώνει ο Τσίπρας…

♣ Τόση σιγουριά ούτε ο Ξέρξης πριν από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. (Μετά τον κλαίγαν’ οι τσιπούρες του Αργοσαρωνικού…)

♣ Προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού για την επόμενη τετραετία η αναβάθμιση του ΕΣΥ. Ωχ! Τα ράντζα από τους διαδρόμους θα φτάσουν στα προαύλια των νοσοκομείων.

♣ Και εξηγεί: «Θέλουμε να φέρουμε την επανάσταση στην αναμόρφωση του Ε­θνικού Συστήματος Υγεί­ας». Μετά τα προαύλια, τα ράντζα θα «πάνε» και στα απέναντι πάρκα.

♣ Μετά την εξαγγελία Τσίπρα για εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις δικαιώνεται κάθε στουρνάρι στην επικράτεια. Κάντε πέρα οι διαβασμένοι να περάσουν οι… αγράμματοι!

♣ Όσοι ανησυχούν για το ενδεχόμενο να προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Βαρουφάκη δεν υπολογίζουν προφανώς το γέλιο που έχουμε να κάνουμε.

♣ Αν και τέσσερα συνεχή χρόνια με Άδωνη, Μηταράκη κ.λπ. έχει πέσει ελαφρώς το επίπεδο και χρειάζονται νέοι «πρωταγωνιστές» για να τονωθεί το ενδιαφέρον για την επιθεώρηση.

♣ Αν ήταν σοβαροί στη ΝΔ, κάθε πρωί θα έστελναν λουλούδια στον Βαρουφάκη. Και το απόγευμα… σοκολατάκια.

Την πρώτη τετραετία Μητσοτάκη είχαμε πανδημία, πόλεμο, ακρίβεια, Τέμπη… Τη δεύτερη τι ακριβώς να περιμένου­με; Εκρήξεις ηφαιστείων, ναυάγια, εισβολή εξωγήινων;

♣ Καθότι, αν έχεις τέτοιους αντιπάλους, τι τους θέλεις τους συμμάχους; (Για mojito στην παραλιακή…)

♣ Ορθώς ο Τσίπρας σχεδιάζει ελεύθερη εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Τι, δηλαδή, «Voice» θα την κάνουμε την ανώτατη εκπαίδευση, να τους περνάνε κι από οντισιόν;

♣ Τελικά, μια σοβαρή υπόθεση, όπως οι τράπεζες και οι καταθέσεις, ο γίγας Βαρουφάκης κατάφερε να την κάνει… σύντομο ανέκδοτο. Αν και ο ίδιος είναι από άλλο ανέκδοτο…

♣ Πού την είδατε την πρόκληση που ο Ερντογάν έ­βγαλε χάρτη της Τουρκίας κι έχει μέσα Σάμο, Χίο κ.ά.; Ούτε που τόλμησε να συμπεριλάβει Αίγινα και Λευκάδα.

♣ Το ότι ο Κουτσούμπας πιστεύει ότι μόνη διέξοδος για τη χώρα αποτελεί το ΚΚΕ είναι κακό. Το χειρότερο θα ήταν να ισχύει κιόλας.

♣ Τι θα πει πώς είναι δυνατόν να πετάνε γιαούρτια στον Πλεύρη; Έχετε δει πού έχουν πάει οι τιμές της ντομάτας;

♣ Μπλακ χιούμορ! Προφανώς και καταδικάζουμε τη βία, από όπου κι αν προέρχεται. Αρκεί να υ­πάρχει πλάνο και να βρίσκει στόχο.

Δίκιο έχει ο Βελόπουλος, που λέει ότι δεν μπορεί να αποφασίζει για τα κόμματα ο Άρειος Πάγος. Το σωστό θα ήταν, στο εξής, τα πάντα για τις εκλογές να κρίνονται στο «Survivor»!

♣ Το 4% πιάνει στις δημοσκοπήσεις το ΜέΡΑ25. Λίγο. Αν λάβει κανείς υπόψη ότι το 10% των Ελλήνων έχει σκεφτεί κάποια στιγμή να αυτοκτονήσει.

♣ Αλλά, όπως θα έλεγε και ο Τσίπρας, σημασία έ­χει από ποια πλευρά είσαι όταν πέφτουν τα… γιαούρτια! (Και τα κεσεδάκια…)

♣ Το 9% πιστεύει ότι στις εκλογές δεν θα νικήσει ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά; Η Λίβερπουλ ή η Ρεάλ Μαδρίτης;

♣ Έγινε χαμός επειδή ιδιοκτήτης επιχείρησης, παρουσία του Άδωνη, τρομοκρατούσε τους εργαζόμενους εν όψει εκλογών. Ψυχραιμία! Την επόμενη φο­ρά θα το κάνει ο ίδιος ο… Άδωνης.

♣ Ταβέρνες σε ελληνικά νησιά ζητάνε σερβιτόρους που μιλάνε τρεις ξένες γλώσσες. Διδακτορικό στην πυρηνική φυσική, ευτυχώς, δεν θέλουν!

Ε, αφού ο Κασιδιάρης φωνάζει για κατάλυση της δημοκρατίας, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Ηρώδη να καταγγέλλει την… παιδική κακοποίηση;

♣ Είδηση δεν είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε την επίθεση κατά του Πλεύρη, αλλά που δεν κατήγγειλε τους δράστες για… έλλειψη σωστού σχεδιασμού.

♣ Ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Μητσοτάκης πήγε σε ανθοκομική έκθεση! Λογικά, την 28η Οκτωβρίου θα πάει «Ju­mbo» να ψωνίσει μαγιό… και μπρατσάκια).

♣ Εξομολογητικός… ο πρωθυπουργός: «Έχω ή­συχη τη συνείδησή μου». Με παίδεψε λίγο για να κοιμηθεί, αλλά τελικά την πήρε ο ύπνος.

♣ Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα του Ν. Νικολόπουλου και έτσι μάθαμε ότι υπήρχε Ν. Νικολόπουλος, είχε δε και κόμμα. Αντί για… κρεπερί!

♣ Το 23,1% έχει θετική γνώμη για τον Βαρουφάκη και μόλις το 7,2% για τον Βελόπουλο. Λογικό. Ο Γιάνης βγάζει σαφώς πολύ περισσότερο γέλιο!

♣ Για Μάιο μια χαρά ζέστη έχει. Άντε να έρθει ο Αύγουστος, να δροσίσει κάπως. (Να πάρω το τουφέκι μου, να βγω, να πάω για sushi!)


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ