Πρωτάθλημα Super League… Ακατάλληλο για καρδιακούς!

Πρωτάθλημα Super League… Ακατάλληλο για καρδιακούς!

-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα προσπαθήσουν απόψε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη

Φινάλε υπογεγραμμένο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ στη Super League, με τον Παναθηναϊκό να… χαρίζει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και εκείνη να… μην το παίρνει!

Και οι δύο τους, που παραμένουν ισόβαθμοι, έχασαν μεσοβδόμαδα μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα τίτλου και πλέον σήμερα θα παίξουν τα ρέστα τους, ο μεν Παναθηναϊκός στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η δε ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «πράσινοι» με νίκη επί του Ολυ­μπιακού, στη δίχως θεατές έδρα του, θα αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα, αφού τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν τον αδιάφορο Άρη.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι», που δεν χαρίστηκαν στην «Έ­νωση», προετοιμάζονται για εξίσου α­παιτητικό ματς, διεκδικώντας την τρίτη θέση από τον ΠΑΟΚ, που την ίδια ώρα αγωνίζεται με τον αδιάφορο Βόλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και με νίκη τους θα περιμένουν γκέλα του «Τριφυλλιού» για να αρπάξουν οι ίδιοι τον τίτλο, αφού δεν γίνεται να τον χάσουν την τελευταία αγωνιστική στην ασφυκτικά γεμάτη «ΟΠΑΠ Arena» με αντίπαλο τον Βόλο.

Αν, πάντως, στο τέλος οι δύο μονομάχοι τερματίσουν ισόβαθμοι, πρωταθλητής στέφεται ο Παναθηναϊκός, επειδή τελείωσε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, και αυτή η αγωνιστική πιστοποίησε ότι πρόκειται για το πιο δραματικό, το πιο ενδιαφέρον ίσως πρωτάθλημα των τελευταίων δεκαετιών.

Με δύο ομάδες να τα δίνουν όλα, βαδίζοντας χέρι χέρι μέχρι το τέλος.

Και τους οπαδούς τους να παρακολουθούν συχνά άναυδοι τα δρώμενα, μην μπορώντας να πιστέψουν τις ευκαιρίες που χάνονται και την τροπή που παίρνει η κατάσταση.

Μα, για όλα αυτά, τελικά, δεν λατρεύουμε το ποδόσφαιρο;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτό: aekfc.gr

Σχολιάστε εδώ