Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Περιμενει να το σηκώσει στην “Αγια Σοφιά”

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Περιμενει να το σηκώσει στην “Αγια Σοφιά”

• Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη

Βέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ αλλα με ολική ανατροπή κέρδισε τον Άρη με 2-1 και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη χρειάζεται ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο στην “OPAP Arena” για να κατακτήσει το πρωτάθλημα…

Aγκαλιά με τo 13o πρωτάθλημα και την επιστροφή της σ’ αυτά ύστερα από 5 χρόνια! Κάτι που θα σφραγιστεί εάν δεν ηττηθεί από τον Βόλο την Κυριακή (14/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 10η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Αλμέιδα: “Αισθανόμουν ότι θα το γυρίσουμε, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας”

όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA: Για το ματς: Αισθάνομαι χαρούμενος. Για άλλο ένα παιχνίδι, έπρεπε να έρθουμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι δεχόμενοι ένα γκολ, αλλά παίζαμε με ένταση, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε“.

Για την καλή εμφάνιση της ΑΕΚ: Πάντα προσπαθούμε να παραμένουμε ήρεμοι, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Αισθανόμουν ότι θα το γυρίσουμε. Είχαμε ξεκινήσει καλά και αυτό το γκρουπ έχει αποδείξει ότι πνευματικά είναι πολύ δυνατό“.

Για το ότι πέρυσι έζησε την απόλυτη καταστροφή την ίδια αγωνιστική αγωνιστική: “Η σεζόν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλή. Το παρών μπορούμε να το ζήσουμε πολύ καλά και με ηρεμία. Η διαφορά είναι ότι πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς”.

Για τους πανηγυρισμούς που έχουν ξεσπάσει ήδη οι κιτρινόμαυροι: “Εγώ πραγματικά συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο χαρούμενο. Είμαι ευγνώμων που με επέλεξαν να είμαι σε αυτή την ομάδα. Ο κόσμος μας στηρίζει και μας συνοδεύει. Αυτό που επιθυμώ είναι να φτάσει η Κυριακή για να το κατακτήσουμε.

Ναι μπορώ να το φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει. Το διασκεδάζω και ελπίζω να το τελειώσουμε. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι”.


Σχολιάστε εδώ