Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Skiathos Palace Cup 2023, δεύτερη στάση του Hellenic Match Racing Tour (video)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Skiathos Palace Cup 2023, δεύτερη στάση του Hellenic Match Racing Tour (video)

Το Skiathos Palace Cup 2023 αποτέλεσε τη δεύτερη στάση του φετινού επετειακού Hellenic Match Racing Tour. Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου φιλοξένησε για 6η χρονιά στον πανέμορφο κόλπο των Κουκουναριών μια υπέροχη και άκρως ανταγωνιστική διοργάνωση, με 7 έμπειρα πληρώματα που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σε ένα άκρως ανταγωνιστικό αγώνα προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους τους θεατές.

Και αυτή τη χρόνια μαζί μας ήταν ο race manager Θανάσης Πινίαρης, και για μια ακόμη φορά το ξενοδοχείο The Skiathos Palace Hotel και το νησί της Σκιάθου, θα σας προσφέρει την 5άστερη φιλοξενία του.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, το Skiathos Palace Cup γιορτάζοντας την 6η διοργάνωση του φιλοξένησε 7 πληρώματα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Γουργιώτης για 2η συνεχόμενη χρονιά με την υπόσχεση να επιστρέψει ξανά του χρόνου για να διατηρήσει τα την κυριαρχία του και κρατήσει το επαμειβωμενο κύπελλο στην κατοχή του.

Ο καιρός ήταν αίθριος με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες κατά όλο το 2ημερο. Έγινε ένα full round robin για όλες τις ομάδες και οι ημιτελικοί και τελικοί καθόρισαν τελικώς τις 4 πρώτες θέσεις του αγώνα.

Οι θέσεις 5-7 κρίθηκαν με αγώνα κατάταξης (King of the castle) την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων.
1. Γουργιώτης Βασίλης
2. Σαρκος Γιάννης
3. Σάρκος Νίκος
4. Πινιάρης Οδυσσέας
5. Γαλανός Κάρολος
6. Κανατούλας Βασίλης
7. Ζαφείρης Γιώργος


Σχολιάστε εδώ