Μάρτον Εστερχάζι στο “Π”: Θα χειροκροτήσουμε και τους δύο

Μάρτον Εστερχάζι στο “Π”: Θα χειροκροτήσουμε και τους δύο

Του
ΜΑΡΤΟΝ ΕΣΤΕΡΧΑΖΙ
πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού


Το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθώ τακτικά, όχι μόνο γιατί αγωνίστηκα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του, αλλά επειδή αγαπώ την Ελλάδα και επιθυμώ γενικότερα να μαθαίνω νέα για τη χώρα και όχι μόνο για το ποδόσφαιρό της. Πάντως, φέτος, ειδικά το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει αμείωτο, με τις συγκινήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως βλέπω τώρα τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός είναι πιο κοντά στον τίτλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πέσει αμαχητί στον μεταξύ τους αγώνα. Βέβαια, θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του, πράγμα που ευνοεί τον φιλοξενούμενο και του κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ επίσης δεν θα έχει εύκολο έργο, έστω και αν ο Άρης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, διότι, όπως τον έχω δει, είναι ομάδα που μπορεί να βάζει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Φυσικά, αν ο Παναθηναϊκός δεν τα καταφέρει και αντιθέτως η ΑΕΚ φύγει με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη, εξυπακούεται ότι θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, αφού δεν πιστεύω ότι θα παραπατήσει την άλλη Κυριακή κόντρα στον Βόλο, μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της.

Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι ειλικρινά που μετά από πολύ καιρό υπάρχει σασπένς μέχρι το τέλος και οι ομάδες, με τα καλά και τα άσχημά τους, δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Το ίδιο θεωρώ πως θα πράξουν σήμερα. Με κερδισμένους όλους εμάς που θα τους χειροκροτήσουμε, όποιο κι αν είναι το φινάλε. Διότι το αξίζουν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportday.gr


Σχολιάστε εδώ