Η ΑΕΚ καλύτερη ο Παναθηναϊκός κρατά το πλεονέκτημα του τίτλου

Η ΑΕΚ καλύτερη ο Παναθηναϊκός κρατά το πλεονέκτημα του τίτλου

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του Παναθηναϊκού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Παναθηναϊκός διατήρησε την ισοπαλία (0-0) και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Έτσι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι πράσινοι έχουν ένα ισχνό προβάδισμα για τον τίτλο, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, λόγω του ότι τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια.

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Μάγκνουσον, Κουρμπέλης – Μουκουντί, Γιόνσον, Βίντα, Μάνταλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (89΄ Βέρμπιτς), Τσέριν (46΄ Μαντσίνι), Παλάσιος (72΄ Τσοκάι), Μπερνάρντ (59΄ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (59΄ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (10΄ λ. τρ. Πινέδα), Χατζισαφί, Γιόνσον (69΄ Σιμάνσκι), Γαλανόπουλος (75΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (75΄ Άμραμπατ), Ελίασον (75΄ Φερνάντες), Τσούμπερ, Γκαρσία.

* Πριν από τον αγώνα η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι κάποιοι παίκτες της προσβλήθηκαν από ίωση. Έτσι, στον πάγκο έμειναν ο Σιμάνσκι (ο οποίος είχε ξεκουραστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ για να είναι έτοιμος) και ο Πινέδα, ενώ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ως βασικός ο Γαλανόπουλος.


Σχολιάστε εδώ