Η τελευταία παράσταση!

Η τελευταία παράσταση!

-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο και αύριο βράδυ στη «Λεωφόρο» δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων

Θα σπάσουν καρδιές αύριο βράδυ στην κατάμεστη «Λεωφόρο», με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, να διεκδικούν το πρωτάθλημα και με νίκη να το προσεγγίζουν κατά πολύ.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από άνετη νίκη στον Βόλο με σκορ 2-0, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η «Ένωση» εκμεταλλεύθηκε στο απόλυτο το αριθμητικό πλεονέκτημα που νωρίς απέκτησε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, συντρίβοντάς τον με 4-0 στην «ΟPΑP Arena».

Φυσικά, η αποψινή μονομαχία είναι διαφορετική. Πρόκειται για τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες στην εν εξελίξει Super League και εκείνες που άντεξαν στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Πλέον μένει ουσιαστικά η τελευταία παράσταση για να φτάσουν στον μύχιο πόθο τους και φυσικά οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες.

Ουδείς μπορεί με ασφάλεια να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι στα αγωνιστικά τετραγωνικά του ιστορικού γηπέδου.

Γιατί ναι μεν ο Παναθηναϊκός θα έχει την εξέδρα με το μέρος του, που πάντα βοηθάει σε τέτοιες αναμετρήσεις, αλλά η φετινή ΑΕΚ έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες, παίρνο­ντας συνήθως αυτό που θέλει, χάρη στις επιλογές του προπονητή και, βεβαίως, στους παίκτες κλάσης που διαθέτει.

Στη μάχη για την τρίτη θέση, που έχει τη δική της σημασία, ο Ολυμπιακός, που απέχει τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Βόλο, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούν τον Άρη στο κλασικό ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ