Στην Ιτέα ο Αλέξης Τσίπρας, συνάντηση με τους υγειονομικούς ο Ν. Ανδρουλάκης

Στην Ιτέα ο Αλέξης Τσίπρας, συνάντηση με τους υγειονομικούς ο Ν. Ανδρουλάκης

Την Ιτέα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στις 17:30 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα συνομιλήσει με πολίτες στο bace 89 cafe ενω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί στις 17:00 με υγειονομικούς, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”.

“Θα ζήσουμε άλλα τέσσερα χρόνια κάτω από αυτό το σκληρό καθεστώς Μητσοτάκη; ‘Αλλα τέσσερα χρόνια με τη χειρότερη Δεξιά της μεταπολίτευσης; ” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μιλώντας στην Κρήτη.

Διερωτήθηκε ξεκινώντας την ομιλία του και συνέχισε: “Θα ζήσουμε άλλα τέσσερα χρόνια γόνων, επιγόνων, ανηψιών, αυλικών και κολλητών, που μοιράζουν και μοιράζονται τα ιμάτια του λαού μας; ‘Αλλα τέσσερα χρόνια που το κράτος, το ρεύμα, η υγεία, η Παιδεία, το νερό, ο αέρας, η ανάσα της κοινωνίας, θα ανήκουν ή θα χαρίζονται στην ελίτ των προνομίων, της κερδοσκοπίας και του γαλάζιου κόμματος; Ή θα δώσουμε μια ευκαιρία στην αλλαγή; Στην πρόοδο; Στην εντιμότητα; Στο δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος; Στη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη; Μια ευκαιρία στην αξιοπρέπεια;”.

Αυτά είναι τα μεγάλα διλήμματα που έχουμε μπροστά μας”, τόνισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας την Τρίτη στα Ιωάννινα τόνισε για άλλη μια φορά πώς είναι ξεκάθαρο πώς «δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με το κόμμα του κ. Βαρουφάκη και όσους έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια της δραχμής. Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, συνεχίζει τρομοκρατημένος να ανασύρει αυτό το σενάριο. Του δίνουμε, λοιπόν, σήμερα από την καρδιά της Ηπείρου, τα Γιάννενα, όσκαρ μυθοπλασίας. Του αξίζει αυτό το όσκαρ, διότι καθημερινά “βομβαρδίζει” με ψέματα και fake news τον ελληνικό λαό. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια εμμονή στο ψεύδος».

Aλ. Τσίπρας από τα Χανιά: Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος – Στις 21 Μαΐου θα κάνει ξαστεριά

Ν. Ανδρουλάκης: “Να σταματήσουμε να είμαστε όμηροι ενός ψευτοδιλήμματος μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη”


Σχολιάστε εδώ