Σαρωτική η ΑΕΚ στον “ναό” της OPAP Arena και τώρα… ο τελικός της χρονιάς στη Λεωφόρο

Σαρωτική η ΑΕΚ στον “ναό” της OPAP Arena και τώρα… ο τελικός της χρονιάς στη Λεωφόρο

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ 4-0 στην OPAP Arena Ξεκούραστα και πανηγυρικά και τώρα με ανεβασμένο ηθικό πάει στον “τελικό τίτλου” με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον οποίο ισοβαθμεί στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League με 75 βαθμούς.

Για τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια κριτική παρότι αγωνιζόταν με δέκα προσπάθησε να πιέσει ψηλάκαθως η αποβολή του Κάργα, όμως, μόλις στο 10′ «έστρωσε» το δρόμο της νίκης στην ΑΕΚ, η οποία ήταν απολαυστική κατά διαστήματα χαρίζοντας πολύ ωραίο θέαμα, στους φίλους της στην καυτή OPAP Arena.

MVP: Ο Γιόνσον. Κέρδισε την αποβολή του Κάργα, από την πίεση του και το κλέψιμο ήρθε το γκολ του Τσούμπερ, ενώ ο Δανός ήταν εκείνος που με κεφαλιά έδωσε την ασίστ στον Μουκουντί για το 2-0.

Ο Τσούμπερ ήταν πολύ κινητικός, έτρεχε συνεχώς και συμμετείχε δημιουργικά, βρίσκοντας ξανά δίχτυα και ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης. Ο Φερνάντες μπήκε αλλαγή και είχε δοκάρι αλλά και γκολ, ενώ και ο Λιβάι έψαχνε το δικό του γκολ και το βρήκε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα (59′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70′ Φερνάντες), Άμραμπατ (70′ Ελίασον), Τσούμπερ (79′ Γαλανόπουλος), Λιβάι Γκαρσία (79′ Φαν Βέερτ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ίνγκασον (67′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Ντάντας (75′ Φελίπε Σοάρες), Σβαμπ, Ελ Κανουρί (75′ Ολιβέιρα), Κωνσταντέλιας (75′ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (21′ Νάσμπεργκ)


Σχολιάστε εδώ